Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

сряда, 19 октомври 2016 г.

Най-добрите продавачи на коса в Aliexpress / Best Aliexpress hair shops


Напоследък е доста популярно да се пазарува коса, екстейшъни, перуки или както щете ги наричайте. За да сме честни със вас, ще кажем, че не разбираме много от коса, но за сметка на това разбираме от Aliexpress.com. Затова сме направили проучване за най-добрите доставчици на коса. По долу ще ви покажем списък на ТОП  най-добрите продавачи на коса в Aliexpress.comЦена

Цената за коса в Aliexpress варира от 35 до 300$ в зависимост от качеството, гъстотата или дължината на екстейшъна

Качество

Aliexpress предлага качествени продукти, ако изберете качествени магазини. Много от клиентите са дали положителни отзиви по отношение на високото качество на продуктите, налични в посочените по-горе магазини. Колекцията се отличава по коса, която е гъста и силна. Високото качество на екстейшъните (кичурите)  предотвратява преплитането и пази кучърите нови, дори след месеци на употреба. В огромния асортимент , ще намерите различни цветове, които биха могли да отговарят на вашата естествена коса, както и специфичен стил.

Цвят

Независимо дали ще изберете бразилски коса, перуански коса  или коса от друг произход, удълженията идват в естествени цветове, предимно в черно . Те могат да бъдат боядисани  за да съвпада с цвета на вашата собствена коса.

Лесно поставяне

Обикновенно това се прави от професионалисти, фризьори, но екстейшъните предлагани в Aliexpress са лесни за поставяне и в домашни условия.
Алиекспрес предлагат изключително голямо разнообразие от естествена коса, на изключително ниски цени. Там може би ще откриете едни от най-евтините екстейшъни, но тъй като има обширен списък с продавачи на коса в Aliexpress понякога е трудно да се намерят добри, качествени и на приемлива цена. Вижте повече коса в Aliexpress.com


tag: Коса, Екстейшъни, треси

Няма коментари:

Публикуване на коментар