Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

петък, 21 октомври 2016 г.

Нека си поговорим за токчета и намирането им в Aliexpress

Намиране на хубави високи токчета в Aliexpress? Мисия възможна!

Има един милион магазини за продажба на токчета в Aliexpress.com. Без значение дали търсите обувки на висок или нисък ток, дали са маркови или реплика, дизайнерски или не, точно копие на известен дезайнерски модел, всички тези модели обувки със сигурност ги има в Aliexpress. Важно е само да знаете как да ги откриете!

Друго важно нещо при поръчка на обувки с токчета от Aliexpress.com е надежността на продавача и размера на обувките. Всички обичаме да пазаруваме, но най-обичаме когато е изгодно! Всички сме пазарували обувки от Али, повечето ми поръчки са били сполучливи, но в началото имах няколко чифта който ми бяха безполезни! Не качеството, а номерацията се оказа проблем. Доставяни са ми обувки в размери които не бих могла да нося. Предлагам ви да прочетете моите малки съвети за да не се сбълсквате и вие с тези мои проблеми.
Измислила съм си просто правило при пазаруването на обувки с токчета и гледам винаги да го спазвам.
 • Винаги да купувам 1 размер по-голям от нормалния
Както сме споменавали и до сега има много магазини за продажба на токчета в алиекспрес. Аз искрено вярвам и гледам да пазарувам винаги от високо оценени магазини за обувки, които по възможност да са специализирани в това. Смятам, че по този начин намирам най-добрите резултати за това.

ТОП МАГАЗИНИ ЗА ВИСКИ ТОКЧЕТА 

Следва списък с топ магазините за високи токчета от които съм пазарувала лично или са предоставени от приятелки.

 • Магазин:Dong guan Beauty Girl High Heels,  Магазинът е с изстория в Али от 5 години, има рейтинг 2505Aliexpress high heels 98.6% Positive feedback    Имам приятелка която продава част от тези обувки в интернет :) Качеството е добро, а най-доброто е, че магазинът предлага и Dropshiping - но за него ще си говорим друг път.
 • МагазинBitter Moon Sexy Fetish High Heels Shop Open:5 year(s) 520   97.8% Positive feedback
  Тук стилът е малко по-особен, но съм чувала страхотни отзиви за този магазин, затова го и споделям!
 •  МагазинChic Shoes Mall Open:2 year(s)  24515  97.4% Positive feedback
  Този магазин не предлага само високи токчета, а почти всякакъв тип обувки. За краткото време в което продават в Алиекспрес - 2 години - магазинът е успял да си направи имидж и да изгради доверие сред своите клиенти!
 • Магазин:Fashion shoes store.Open:4 year(s)  1922 95.6% Positive feedback                               Този магазин е предложен от читатели, Техният избор който предлагат е стилен, разнообразен и сравнително евтин. От екипа на магазина реагират доста бързо на запитвание, което им дава още един + :)

Съвети за намиране на обувки с висок ток в Aliexpress

Освен търсенето по магазините, често обичам и да разглеждам резултатите от търсачката, а ето и няколко трика които аз използвам при търсенето:
 • подреждам резултатите по цена
 • Сортиране по оценка на продавач и брой поръчки, заедно  с ценови диапазон дава доста добри резултати.  
Това са само част от хитрините които ползвам при търсене на продукти в алиекспрес - но за търсачката по подробно ще пиша в друга статия :)


Автор: Стефани Кожухарска

Няма коментари:

Публикуване на коментар