Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

петък, 23 декември 2016 г.

ЗАБАВЯНИЯ В ОБРАБОТКАТА И ДОСТАВКАТА НА МЕЖДУНАРОДНИ ПРАТКИ

http://www.nbu.bg/thumbs/1050x399/nbu-files/jpg-files/logo-bg-posts_1050x399_crop_478b24840a.jpg

БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА ПРИЕМАНЕТО НА ИЗХОДЯЩИ КУРИЕРСКИ ПРАТКИ (EMS) ЗА САЩ, КИТАЙ (БЕЗ ХОНГ КОНГ) И ЮЖНА КОРЕЯ
„Български пощи“ ЕАД уведомява своите клиенти, че закъсненията при доставката на входящи и изходящи международни пощенски пратки, колети и куриерски (EMS) пратки продължават. Причините за това са пренатовареност на основни международни летища поради значително увеличение на обемите във връзка с Коледните и Новогодишните празници, както и в резултат от стачните действия на един от най-големите превозвачи.
В тази връзка от 15.12.2016 г. временно се преустановява приемането на куриерски пратки (EMS) за САЩ, Китай (без Хонг Конг) и Южна Корея.
Забавянията вероятно ще продължат и през следващите дни.
„Български пощи“ ЕАД се извинява за причинените неудобства.

Това е официалното съобщение публикувано в сайта на Български пощи, не е нещо ново а и очаквано дори. Така, че всички които очакват пратки да са спокойни, ще дойдат но малко по-късно. Забавянето се дължи на многобройният поток на пратки  и последствията от черните петъци, намаленията и допълнителното натоварване покрай коледа и нова година ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар