Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

събота, 31 декември 2016 г.

Топ автоаксесоари от Алиекспрес

Китайският онлайн магазин Aliexpress.com набира все повече популярност и в България, до голяма степен това се дължи на ниските и конкурентни цени които предлагат. Въпреки, че стоката се на мира на хиляди километри от нас, в повечето случаи излиза по-евтино да си ги поръчаме от там. Има разбира се и някои клопки за които следва да бъдем внимателни.

  imageproxy
 • На какво да обърнем внимание при пазаруването в Aliexpress?
Първото нещо на което трябва да се обърне внимание е доставчика / производителя / продавача. В Алиекспрес продуктите могат да бъдат предлагани както от частни лица така и от големи производители или фирми. Хубавото в случая е рейтинговата система в сайта, която ни позволява да разберем кой е по-надежден и естествено коментарите и отзивите от клиентите. В коментарите може да се придобие представа за времето за доставка, качеството на продукта и комуникацията с продавача.

Много от стоките излизат с различни цени в сайта. Най-лесният начин да се избегне объркване е като се ползват филтрите предлагани от сайта. Избирайте филтри с продавачи с висок рейтинг. Така ще избегнете не само измами, но ще получите и по-добро обслужване. Ако изберете "топ продавач" цените им на дребно най-вече зависят от количеството стока която ще поръчате. По-ниска цена се постига чрез покупка на по-големи количества. Например големите производствени предприятия ще ви предложат наистина ниска цена, но ако закупите 100 броя.

 • Как се осъществява доставката на стоки от Aliexpress?
Като правило на повечето продукти доставката е включена в цената това се обозначава с Free shiping. Част от търговците ще ви таксуват за доставката - в повечето случаи това е за твърде обемисти или тежки продукти които са на много ниска цена. Продавачите предлагат различни методи за доставка. Безплатният или евтиният вариант най-често е и най - бавен. Срокът за доставка е от 15 до 60 дни. Имате възможност да избирате дали стоката да може да се проследява, да пристига с частни куриери от типа на DHL, TNT или други.
Някои търговци предлагат и изпращане на стока от страна членка на ЕС. Това е важно и удобно когато поръчвате скъпа стока, която би била обмитена и с начислено ДДС ако се внесе от Китай. Когато стоката се праща от склад в Европа тя пристига и доста по-бързо

Но нека започнем по същество към списъка с продуктите които сме ви подготвили за вашият автомобил. Списъкът е изготвен на база значими и интересни. Основни критерии са ниска цена, рейтинг и коментари за качеството на продукта.

Топ Аксесоари за Автомобили


1.  

 Скрита камера за Автомобил DVR FULL HD 1080p Novatec Wireless Wifi

Устройството е скрито под огледалото за обратно виждане. Устройството позволява контрол на камерата чрез приложение на вашият смартфон, както и наблюдение в реално време от телефона.
 http://bit.ly/2ik6kDC


Камера за паркиране с огледало дисплей


Снабдено е със 7 инчов LCD екран + безчижна камера и осветление за обратно виждане. Инсталацията е изключително лесна, без кабели а огледалото за обратно виждане и  екран огледалото се свързват чрез Wi-fi. Вградените LED светлина осигуряват отлична видимост при паркиране през нощта


 

Автоскенер OBD Bluetooth скенер ELM327 V1.5 V 1.5 OBD2 OBDII за смартфон


Можете да извършвате автодиагностика, да прегледате грешки и друга информация за състоянието на автомобила си. Устройството е подходящо за всички европейски, японски, корейски и американски автомобили, произведени след 2003 година.


http://bit.ly/2iIwYml

Bluetooth  Хендсфи ресийвър -

 Включето това малко устройство в audio jack-a на на музикалния плеър във вашият автомобил и споделете вашата музика в автомобила посредством Bluetooth. Ресийвърът е снабден и с микрофон благодарение на който ще можете да провеждате и разговори докато шофирате т.е. ще чувате от колоните в колата без да използвате телефона си.


http://s.click.aliexpress.com/e/mY7yb2z

FM Трансмитер за телефон 

Това малко устройство превръща телефона ви в локална радио станция. Настройвате честота на излъчване на устройството, настройвате същата честота на приемане на радиото във вашият автомобил и избирате и пускате вашите любими песни от телефона си.
Трансмитера може да се ползва и в домашни условия ;)http://bit.ly/2ihEDch 

GPS Tracker за автомобил - проследяващо устройство за автомобил.

Работи със сим карта на честоти 850M/900M/1800M/1900M - т.е. поддържа сим карти на Българските оператори.  Има GPRS и вградена антена. По всяко време може да получите местоположението на автомобила си, необходимо е да има само покритие на мобилния ви оператор.

3 коментара:

 1. Искам да споделя впечатленията си доставяните стоки. Поръчах 3 продукта от Али експрес, като бях наясно че са китайски производство и да не очаквам нещо уникално. Първият продукт бе кърпичка за табло на автомобил която да задържа GSM,очила, стотинки и други подобни неща. Когато отворих колета кърпичката се оказа пълно менте. Въобще не се закрепва на таблото, а и не задържа нищо от гореизброените неща. Имаше вид на застарял продукт току що изваден от кофата с отпадъци. Вторият продукт който получих бе стъклен протектор за смартфон. Когато отворих колета се оказа,че протектора не е в оригинална опаковка и е счупен само кърпичките бяха истински. Третият продукт още не е пристигнал, но не смея да си помисля какво разочарование ме очаква. Извода който си правя,е вече никога да не
  купувам стоки които не съм видял предварително.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Винаги има риск при пазаруване, особенно когато е онлайн и от китай. Именно за това се четат и коментарите към всяка една поръчка, за да видите с какво качество са изпращаните стоки. Да не забравяме, че винаги можете да отворите и диспут когато стоката не отговаря на описанието

   Изтриване
 2. Здравейте дами и господа!
  Вземи легитимни заем винаги е бил голям проблем за хора, които се нуждаят от пари.
  Хората се нуждаят от заем са по-загрижени за кредитните и сигурност.
  Ми се тревожи, ако се свържете с мен сега удовлетворение да си финансови нужди, защото аз съм легитимни заемодателя акредитирани от къщата на кредиторите. За моя заем лихвен процент е 3 % and
  Ако се интересувате за получаване на финансова помощ свържете се с мен.
  Тук е моят имейл адрес: lucastrid123@gmail.com
  Благодарим ви за проявеното разбиране

  ОтговорИзтриване