Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

четвъртък, 19 януари 2017 г.

Органайзери от Aliexpress (ревю)

От известно време се заглеждам да си купя органайзери. Гледах не само по сайтовете за пазаруване, но и в офлайн магазините. Цените които видях в магазините като Ikea и Aiko, не ми допаднаха много и  реших да се поразровя по-подробно из Алиескпрес. И ето че се реших да поръчам някои от тях

Първият органайзер най-вероятно сте го виждали из магазите и в България, не е нищо кой знае какво. Има 2 части, които могат да се ползват отделно или да се поставят една върху друга. Има 6 малки отделения за червила, 2 малко по-големи и едно  голямо. В долната част на органайзера са разположени  2 чекмеджета, като вътре има и подложки, които служат да предотвратят пързалянето на продуктите. Това което не ми харесва е, че когато издърпвам второто(долното) чекмедже излиза и първото. Като цяло органайзера е добър и ви го препоръчвам.
 Линк: Натисни тукОрганайзер за бюро.  Органайзерът идва с разделения (прегради), които може да слагате както вие си прецените, така вие определяте размера на различните разделения. В комплекта има общо 4 разделения. Цената му не  е никак висока. Им и  по-голям размер който идва с 2 разделителя. Този органайзер е много удобен, тъй като реално вие сами си организирате органайзера :)

 Линк: Натисни тукОрганайзер за клечки за уши. Не е кой знае колко удобен, но пък върши чудесна работа и е много красив. Има капачка от която може да пълните клечки за уши. Предлага се в два размера, аз закупих малкия ;)

Линк: Натисни тук


Органайзер за бельо и чорапи. Страшна находка е! Като материа не е нищо особенно нещо като картон, обвит в плат. Може да се използва за почти всичко - бельо, чорапи и др. Много е удобен за чорапи, даже съм си поръчала още. Горещо ви го препоръчвам, стои много добре в гардероба/шкафа.

 Линк: Натисни тук


Органайзер с джобчета. На него слагам абсолютно всякакви неща или по-скоро тези които не знам къде да сложа. Бижута, гривни, ластици .... Подходящ е за малки и леки неща. Трябва да се сложи на закачалка, честно казано очаквах повече и леко съм разочарована. Но ако ви е необходим, определено върши работа!

Статията ни е изпратена от А.Иванова и участва в разпределението за награди от статии изпратени от нашите читатели. Изпращайте и Вие вашите ревюта на продукти. Научете повече тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар