Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

вторник, 17 януари 2017 г.

Преносими тонколони: Кристално качество и звук (Най-продаваните продукти за последния месец)

Мнозина ще се съгласят с мен, че музиката е неразделна част от живота ни, без нея ежедневието ни би било сиво, скучно и безинтересно.


Понякога само слушалките за вашия мобилен телефон не са достатъчни за слушане на музика. Ситуации, като малки инцидентни събирания с приятели на открито, винаги могат да бъдат много по-приятни с малко музика. Тонколоните в допълнение на вашия мобилен телефон винаги са добра инвестиция. Тези тонколони, дали са мини или по-големи, съчетават отлично качество на звука и безжично свързване.

В днешната статия ще ви предложим някои портативни колонки, които са най-продавани за последните дни.


1. Bluedio BS-3Колонката е с много добри коментари от вече закупили клиенти. Разполага с Bluetooth. Разполага с 3D Surround ефект и висока издържливост на батерията - до 5 часа в режим на възпроизвеждане и 1000 часа в режим на готовност. Предлага се в 4 цвята: Бял, черен, златен и сребсрист. Bluetooth версията е 4,1. Времето му за пълно зареждане на батерията е около 3-4 часа. В комплекта получавате: Спийкър, кабел за зареждане, 3,5мм аудио кабел, упътване.
Реална снимка

                                   Линк

2. X6U Mini Portable Speaker


Тук Bluetooth версията е 3, работи до 10 метра от вашето устройство. Работното време в режим на изпълнение е около 1-2 часа. Време за зареждане 2ч. Възможност да възпроизвежда от SD карта. Възможност за възпроизвеждане на радио.
Подобна колонка се продава в България на марката DIVA BT1230B BLACK, като цената и е около 30 лв.
Реална снимка                                             ЛИНК

 

3. Mushroom Waterproof Stereo Bluetooth Speaker

Bluetooth 2.1, Малък размер и влагоустойчив. Време в режим музика 1-2- часа
Реална снимка

                                                         ЛИНК

5.LED MINI Bluetooth Speaker

 Светеща ЛЕД портативна колонка. 360 градусов surround звук. Работи на разстояние от около 10 м. Има възможност за SD карта (до 32GB). Малък размер 6 х 6 см., вграден микрофон

Реална снимка

                                                            ЛИНК

 Няма коментари:

Публикуване на коментар