Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

сряда, 1 февруари 2017 г.

PS3 и PS4 контролерии: как да намерите най-евтините Playstation джойстици в AliExpress

Ако ви се е налагало да купувате допълнителен джойстик за Playstation сигурно сте се убедили колко скъпи са оригиналните джойстици за PS3 или PS4.

Въпреки това обаче в интернет пространството може да се намерят невероятни цени за нови PS3 и PS4 джойстици в Aliexpress. Ако търсите да закупите допълнителен или да замените старт такъв мястото от което може да го направите е именно този сайт.
Aliexpress  е един от най-добрите сайтове, предлагащи техника и джойстиците не са изключение.

Съвети при избор на евтин PS4контролер (джойстик)

Преди да започнем да говорим за магазини и цени, бихме искали да ви дадем някои съвети, които да имате в предвид преди да закупите какъвто и да е джойстик за PS3 и PS4.
https://goo.gl/fWtnAO
Автентичност: Естествено най-добре е да изберете джойстик произведен от Sony. Но може да поръчате и джойстик на друга марка с отлични функции и на добра цена.
Цвят и материал: Когато става въпрос за контролери може да избирате из между голямо разнообразие на цветове, дизайн или материал. Може да поръчате в синьо, черно, червено, сиво.... Изберете този който най-много ви допада, като не забравяте да погледнете дали има положителни коментари за него.
Комфорт: PS4 джойстиците понякога могат да се използват в продължение на часове и  е необходимо те да бъдат удобни при по-интензивно ползване!

Характеристики

За да избегнете проблеми трябва много внимателно да се убедите в следните неща:
  • Съвместимост с Playstation 4
  • Безжична bluetooth връзка
  • Датчик за движение
  • Акселометър
  • Жироскоп
  • Сензорен панел (тъч)
Може да намерите цялата тази информация в описанието на продукта. Ако джойстикът поддържа тези характеристики, може да бъдете сигурни, че ще получите по-добро потребителско изживяване.

Цени за PS3 и PS4 контролери

На европейския пазар оригинален джойстик за PS4 достига цени над 50 евро. Оригинален безжичен Sony PS4 Dualshock 4 джойстик достига цена около 56 евро или около 110 лева в България.

В Aliexpress може да откриете даден продукт със сходни характеристика за 35 евро, което е около 20 евро разлика.

https://goo.gl/mo27GM

Има и модели, като показани на снимката по-горе които са по общи и струват около 20 евро. Имат сравнително малко продажби, така че не забравяйте да проверявате коментарите от предишни клиенти.

Добър магазин за тези джаджи е Tee Too Имат рейтинг 1 диамант (което е доста добре)  и много продажби на PS4 контролери и аксесоари.


Евтини джойстици за PS3

Намират се доста повече модели джойстици за PS3, дори са и по-евтини. Тъй като модела е по-стар от PS4, може да намерите нови контролери на цени около 10 евро. Можете дори да откриете оригинален Sony Dualshock за около 20 евро.

Не забравяйте да проверите коментарите на клиентите.


Ако искате да разгледате директно най-добрите магазини (според клиентската класация) погледнете Go FK Go. Имат рейтинг 3 диаманта и може да намерите добри джойстици от 8 евро с над стотина продажби.

Още продукти


Какво е качеството на предлаганите контролери и продукти в Aliexpress?


Можем да ви уверим, че повечето евтини PlayStation джойстици, които може да намерите в AliExpress са наистина с добро качество. В действителност Aliexpress e известна с продуктите които продава, и да качествени са, за цената която предлагат. Трудно е да се намерят по-добри цени от тези които се предлагат  в сайта. Въпреки това има няколко неща които трябва да имате в предвид за да си гарантирате възможно най-доброто качество.
Някои китайски продавачи правят и продават копия на оригинални марки. Качеството на тези продукти, въпреки че е добро, никога няма да бъде като на оригинала. Ето защо ако обмисляте закупуването на стока реплика, трябва да обърнете внимание на коментарите оставени от предишните клиенти и да се уверите, че сте избрали магазин с добра репутация.

Моля ако имате коментари или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар