Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

понеделник, 20 март 2017 г.

TOP 10 Made In China - Китайски Фабрики - топ 10 най-добрите производители

Най - вероятно и вие сте се убеждавали многократно, че има китайски марки и "китайски марки". При едните не искате и да чувате след като веднъж сте си купили нещо тяхно, а за другите дори напротив търсите техни продукти защото освен всичко останало като качество, дизайн и комфорт ви предлагат и добра цена.

В днешната публикация ще разгледаме именно това, китайски стоки с подобаващо качество на изключителни цени. Китай е доста голям пазар и повечето китайски компании започнаха да работят именно да запазват името си като продават качествени продукти.
Този пост има по-скоро информативен характер ако желаете да закупите качествени Китайски стоки. В този пост няма да откриете нелегални продукти, реплика или такива без сертификат. Всички продукти и марки са познати на международните пазари, т.е., няма да имате неприятни изненади от продуктите които ще поръчате от Aliexpress. По надолу в статията ще намерим ТОП 10 на мъжки дрехи, дамски дрехи, топ 10 на магазините за дамски и мъжки обувки, спортни обувки, топ 10 смартфони и топ 10 електроника и аксесоари...
Нека да започнемМъжко облекло
Дамски Облекла 
Мъжки Обувки
Дамски Обувки

Спортни Обувки
 Не забравяйте най-важното правило, ако търсите директно да пазарувате от фабрика в Китай, вижте раздел описание на стоката - това е мястото където ще научите повече информация относно това къде се произвежда стоката. В раздел марка или производител също следва да е посочена марка или прозиводител. Този раздел е много важен,  защото за да се изпише има на фабрика там е необходимо продавача да предостави документи за това на администраторите на Алиекспрес и информацията там се визуализира след тяхно одобрение.

Смартфони


 Електроника и Аксесоари
 Посочените в статията магазини продават само оригинална тяхна продукция. В тези магазини няма да намерите реплики на продукти. Повечето представени линкове на магазини са официални и продават на заводски цени.

Очаквайте продължение....

Няма коментари:

Публикуване на коментар