Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

вторник, 11 юли 2017 г.

6 съвета: Как да намерим качествени продукти в Aliepxress (или други китайски сайтове)

Вероятно знаете, че в  AliExpress и всички други сайтове, които доставят директно от Китай, са доста евтини. Трудното в случая е да се намерят качествени продукти, които същевременно да са и евтини. Когато говорим за качеството,  имаме в предвид главно за начина, по който продуктът е произведен, сглобен (ушит) и / или използваните материали.

Когато търсим евтини и качествени продукти трябва да бъдем реалисти! Не можем да очакваме вискокачественни слушалки като Bose на цена примерно за 5,99$ въпреки евтиния труд в Китай и икономическите им мащаби. Въпреки това, все още е възможно да се намерят евтини и качествени продукти в Aliepxress Или други китайски сайтове. Ето как да го направим:

1. Проверете снимките на продуктите 

В някои случаи може да намерите действителни изображения на продукта в описанието. Когато казвам "действителни изображения", имам в предвид изображения, които не са снимки на снимки или типични рекламни изображения, а действителни изображения, които някой е снимал със своя телефон или фотоапарат.


2. Разгледайте и вижте снимки от потребители които са изпратили снимки

За популярни продукти ще намерите потребителски снимки, известни още като "Фото ревюта или обратна връзка". Това са изображения, които са били изпратени от потребители, след като са закупили и получили продукта. Това са може би най-добрите показатели за качеството на продукта. Повечето потребители правят снимки от различни ъгли, разкриващи хубавите и не толкова хубави аспекти на продукта. 

 3. Потребителски рецензии и ревюта

В повечето случаи ще намерите потребителски отзиви. Това е мястото, където потребителите исказват своето мнение и виждане за продукта. Това може да е малко объркващо, тъй като всеки има различно разбиране и стандарт на "качество". В повечето случаи потребителите говорят за времето за доставка на тези отзиви, но можете също да намерите и съвети за качеството на продукта. 

 4. Брой поръчки

Може би не е най-добрият индикатор, но в някои случаи потребителите не оставят никакви отзиви или снимки. Последният шанс за донякъде да се измери качеството на даден продукт би бил броят на поръчките. Потребителите, които са доволни от един продукт, са склонни да го купуват отново, без да оставят обратна връзка, като преглеждат броя поръчки, които може да получите представа за цялостното качество.

  5. Потърсете подобни продукти

Ако никой от горепосочените съвети не Ви помага, винаги можете да потърсите продукта, който търсите, и да го  намерите от друг продавач с повече снимки или отзиви. В повечето случаи ще намерите 2-10 продавача за идентични продукти в AliExpress и повечето сайтове за електронна търговия (включително Amazon и eBay). 


6. Ако нищо не помага, направете търсене по изображение в Google  

Това вероятно e последният шанс за Вас да определите качеството на продукта. Посетете секцията за търсене на изображения в Google ( тук ). Просто изтеглете изображението на продукта и го поставете в полето за качване и се надявайте, че Google ще върне изображения на идентичен продукт, който включва и рецензии или снимки на потребителски продукти, за да ви даде представа за качеството. http://s.click.aliexpress.com/e/vvBUnEE
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар