Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

събота, 11 ноември 2017 г.

Как да получите най-добрата сделка при пазаруването на 11.11.2017г.

Хайде, приятели!

Отново е 11-11, известен като дена с най-големите намаленип или Singles Day. Ако сте нови, позволете ми да ви обясня: това е най-големият ден за пазаруване на AliExpress, както и на другите китайски сайтове за електронна търговия като GearBest, DHGate и BangGood. И аз съм тук, за да се уверите, че можете да разберете само за най-добрите цени за покупка и да пропуснете измамни такива.

По време на тази разпродажба ще има 3 вида сделки:


  • Изкуствено завишени сделки и цени за продажба. Това включва увеличаване на цената една седмица преди продажбата и намаление на цената в деня на продажбата, така че в крайна сметка плащате редовната цена на продукта
  • Реални сделки за продажба, където продавачът намалява значително цената на една водеща стока и се опитва да ви продаде други продукти от своя магазина.
  • Сделки с ограничени количества, където реномирани марки като Xiaomi, KZ, Bluedio, Huawei и др. Предлагат ограничено количество продукти на преференциална цена.


Идеята е да пазарувате от последните 2 опции за да полуичите най-добрата цена от разпродажбата на Алиекспрес на 11.11.

Как да оцелеем по време на разпродажбата на 11.11?  • Не купувайте неща, от които не се нуждаете, само защото те се продават. Вероятно ще се окажете тъжни и няма да сте доволни от покупката а и няма да имате никаква полза от продукта, ако реално не ви е необходим.
  • Ако купувате малка електроника, проверете цените на други уебсайтове (GearBest, DHGate и BangGood), за да се уверите, че цената не е изкуствено завишена, за да изглежда по-евтина в дена на разпродажбата.
  • Започнете да планирате предварително. Добавете неща към количката, за да платите всичко наведнъж. Ще има по-голям шанс да получите купон, който ще ви даде по-голяма отстъпка ... ... което ни води до следващата точка:
  • Проверете дали продавачът има талони. Понякога ще можете да спестите още повече след добавяне на съществуващата отстъпка.
Преди да завършите плащането, разгледайте последната публикация в блога с най-добрите оферти от 11.11. 2017 г. за продажба, за да видите дали има други сделки, от които бихте могли да се възползвате.

Тагове: Разпродажба, промоция, отстъпки, Aliexpress sale 11.11


Няма коментари:

Публикуване на коментар