Top Ad unit 728 × 90

Новини

Новини
testttt

BLITZWOLF 6700 mAh POWER BANK + ПЛЕТЕНИ USB КАБЕЛИ

Докато всички говборят за Xaomi, нека не забравяме, че  в Китай  има и други легитимни  марки. А именно Huawei, OnePlus, Bluedio, KZ а сега и BlitzWolf.

Днес ще ви представим POWER BANK  от  17$ на BlitzWolf и плетени кабели.
 Евтините кабели са проблем за много хора: те имат кратък живот, бързо се разпадат и е необходимо по-дълго време за зареждане с тях. И тъй като производителите продават своите OEM кабели по-скъпо, отколкото сме готови да платим, много хора, както и аз поръчват кабелите си от Китай. По някаква причина UGreen, друг известен производител на висококачествени кабели,  не разполага с плетени микро-USB зарядни кабели; така че кабелите на Blitzwolf  привлякоха вниманието ми по две причини:
 1. Количеството обратна връзка в магазина и факта, че имат модели, подсилени с кевлар - материал, който също се използва в мотоциклетно облекло, бронирани жилетки и състезателни гуми като заместител на стоманата. Не всички кабели, които имат са направени от него, но си помислих, че си заслужава да се отбележи, просто да се покаже и да се знае. Продуктовите връзки - линкове към продукта са в долната част на публикацията.


Нека първо погледнем кабелите. Имаме обикновенни опаковки, без излишна пластмаса. Харесва ми вниманието  към детайлите, имат велкро летни с фирменото им лого, прикрепени към кабела, добавено е и фирмено лого към накрайниците. Не мисля, че е толкова скъпо или изиксващо много усилия,  да се добавя фирмено лого, но определено изглежда доста по-професионално и стилно.

Чувството при допир на кабелите е невероятно, чувства се здравина. И преди съм взимал плетени кабели, но този изглежда по-здрав. Най-късият кабел е 1 м.

Във всяка кутия с кабела имаме гаранционна карта с 18 месечна гаранция. Лично се съмнявам, че някой би изпратил кабела си за ремонт в Китай за замяна или ремонт, но все пак наличието на гаранция е плюс и не съм виждал друга компания да предлага такава!

И двата кабела които получих са съвместими с бързо зареждащия интерфейс 2.0 и 3.0 и са с максимална скорост за синхронизиране на данни до 480 мегабита в секунда или 60 мефабайта (което е норма за протокола USB 2.0, тези кабели имат и USB 3.0 но са по-скъпи)  Не забелязвам значително увеличение на скоростта при трансфер или зареждане в сравнение с оригинален кабел, но тук трябва да вметна, че все още нямам зарядно за бързо зареждане (това ще е следващата покупка ;)) При този вариант микро USB-то следва да поддържа 2.4A
Нека сега погледнем и POWER BANK-a 
Преди имах обикновен поър банк, но не беше нищо особенно. Този е с метално покритие и изключително гладък. Харесва ми изключително много формата, всички други по-мощни power bank-ове са сравнително по-широки.  Поур банк-а може да захранва кабели по стандарта USB 3.0. Хубавото е, че кабела който е в комплекта има демонтируем (с възможност за премахване) микро USB адаптер тип - C,  да може да работи и с двата стандарта.. За съжаление нямам устройство което да ми позволи да му измеря мощността, но успя да зареди телефона ми, като в края на цикъла имаше 2 четички (лампички) заряд 
Смятам, че за цената си от 18 долара устройството е добро.Линкове:

Кабел 1 метър Micro USB:   Натисни тук
Кабел 2 метър USB type C:  Натисни тук
Кабел с подсилен KEVLAR:  Натисни тук
6700 mAh power banк:  Натисни тук

BLITZWOLF store / магазин:   Натисни тук

Ако имате притеснения относно поръчки от чуждестранни сайтове, доверете се на нашият професионален екип. Ние можем да поръчаме продукта директно до вас, като ви гарантираме, че ако пратката не пристигне, ще ви възстановим парите. Екипът ни указва съдействие и при обмитяване на пратките. Поръчки от Aliexpress и много други сайтове


BLITZWOLF 6700 mAh POWER BANK + ПЛЕТЕНИ USB КАБЕЛИ Reviewed by Admin 2 on 14:45:00 ч. Rating: 5

Няма коментари:

All Rights Reserved by Aliexpress Bulgaria © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Shared by Free WP Themes

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Предоставено от Blogger.