$type=ticker

Безжични слушалки от Китай. Airpods алтернативи от AliExpress.







Разгледай още оферти



Безжичните слушалки придобиха голяма популярност, след като Apple пуснаха модела си "Airpods", заеднбо с което премахнаха и стандартния жак за слушалки от телефоните си и я направиха бвезжична. Безжичните слушалки са на пазара от доста време, но цените им никак не са евтини официалната цена е около 179 евро, което прави Airpods желан, но никак недостъпен продукт.

Днес в блога ще ви покажем алтернативи на известните Apple Airpods, които открихме в AliExpress, които освен че предлагат много добро качество на звука, са много по-евтини.

Закупуване на безжични слушалки като Airpods в AliExpress

AliExpress предлага голямо разнообразие от висококачествени слушалки и звуково оборудване на страхотна цена. И разбира се, открихме също и голямо разнообразие от подобни на Airpod слушалки. Все пак, това е доста нов продукт, така че няма безброй много модели, както е с други продукти. Ще ви покажем най-продаваните, висококачествени модели с добри оценки от други купувачи.

i7S Tws

Тези слушалки са най-близкото до Apple AirPods, които ще намерите на AliExpress. Обърнете внимание, че това копие (не реплика) е много удобно и пасва идеално на ухото. Що се отнася до батерията, i7S Tws имат автономия от около 3 часа, един час по-малко от оригиналните AirPods, но това се очаква, като се има предвид, че китайската алтернатива струва 17 пъти по-малко.
Те  идват с вграден микрофон, така че можете да извършвате входящи и изходящи повиквания, а също така можете да закупите и кутията за зареждане. Ще можете да ги свържете с мобилния си телефон (iOS или Android), компютър и дори с телевизор, ако имат bluetooth. По отношение на разстоянието за предаване, кутията указва 12 метра, но реално е около 10 метра.

Можем да гарантираме, че тези слушалки напълно заслужават парите си. Ако търсите китайски AirPods на ненадмината цена, i7S Tws са много добър избор.


Syllable D900

Тези слушалки са едни от най-продаваните в категория за безжични слушалки в AliExpress. Те имат автономност от 120 минути работа и се зареждат от самата кутия, която работи като зарядно устройство и ви позволява да получите до 6 пълни презареждания, без да се налага да ги включите в захранване към контакт, така че можете да ги зареждате навсякъде само с кутия под ръка.

Лявата слушалка е основната и може да се използва самостоятелно, те се синхронизират автоматично при използването на 2те слушалки. Имат вграден микрофон, така че можете да ги използвате като handfree  и да провеждате разговори.

Що се отнася до свързаността, те работят с Bluetooth 4.1, който  обещава по-добър сигнал и свързаност, в допълнение към ниската консумация на енергия за стандарта. Ергономичният му дизайн се вписва по-добре в ухото и тежи само 5 грама.


Syllable D900s


Отново на същата марка като предходния мофел, D900S, с който марката Syllable попада в редиците на най-професионалните слушалки в тази категория, благодарение на великолепните си характеристики. Тези EarPods имат по-добра продължителност на работа, която достига до 4 часа в активна работа и до 90 часа в режим на готовност. Нейната кутия позволява до 6 пълни презареждания без кабели. Степента на водоустойчивост е IPX4, така че можете да тренирате с тях, без да се притеснявате от пот или пръски вода. Освен това, подобно на предишния модел, те също включват микрофон за е възможно да провеждате разговори с тях.

Слушалките имат Bluetooth 4.0 свързаност, така че обещава свързаност с до 99% от устройствата, а благодарение на вградения си чип позволява по-добро звучене и интелигентно намаляване на шума, блокирайки външния звук. В допълнение, той е съвместим с aptX кодека, който предлага качество, подобно на това на аудио компактдиск. Той също така поддържа протоколи ACRCP, A2DP, HSP и HFP.

Обхващат честотен диапазон от 20 Hz до 20 KHz, т.е. те обхващат целия обхват, който се чува от средния човек, и следователно имат добра способност да излъчват бас и високи честоти.Като мунус можем да посочим теглото 8 грама в сравнение с предишния модел, който тежи само 5, но впредвид качеството което се предлага, теглото е нормално да е повече.


QCY Q29


Марката QCY, става все по-популярна. Те също имат своя собствена версия на безжични слушалки. Моделът QCY Q29 е всъщност две QCY Q26 слушалки, които, използвайки чип за предаване и технология TWS (True Wireless Stereo), свързват основното устройство към вторичното и създават пълна стерео система, която предлага висококачествен звук. И все пак слушалките могат да се използват и поотделно. Използването само на една слушалка е по-практично, когато става въпрос за шофиране и работа, слушалките също имат вграден микрофон и могат да се използват за разговори.

По отношение на функциите, Q29 има тегло от 5.3 грама на слушалка и се предлага в удобна кутия, която позволява до 4 пълни зареждания без кабели. Технологията DSP предлага висококачествен звук. Те работят в честотен диапазон от 20 HZ до 20 KHZ и имат висока чувствителност от 96 dBa. Тяхната автономност е до 2 часа слушане на музика и  до 30 часа в режим на готовност. По отношение на свързаността, те работят с Bluetooth 4.1 и поддържат HFP, HSP, A2DP и AVRCP протоколите.

Като цяло, Q29 са добра алтернатива на евтините безжиюни слушалки, имат отлично качество и са от марка с много добри отзиви, така, че това би било напълно оправдана покупка.

Ttlife X1T


Тези слушалки нямат кутия за зареждане, което може да е неудобна за някои от вас, но в замяна имат много по-ниска цена. Имат добри характеристики: заглушаване на шума, Bluetooth 4.2, могат да се използват поотделно, имат обхват до 10 метра, вграден микрофон ... Освен това, нещо много важно, те имат автономност до 4 часа активна работа, ако се използват заедно, и до 6, ако се използват поотделно, и могат да работят до 120 часа в режим на готовност.

Слушалките имат висока чувствителност, 110 dB и честотна характеристика с обхват от 20 Hz до 20 KHz,  32 Omhs. Накратко, те имат много добро качество, а купувачите, които вече са закупили продукта, са съгласни, че той има отлично качество на звука, както и че са много евтини.

Mykung fu i7


Другите слушалки които ви предлагаме са mykung fu i7. Имат следните характеристика: автономност до 2 часа активна работа, подтискане на шума, Bluetooth 4.1 и поддържат протокола aptX, което гарантира отличен звук. Те също така поддържат протоколите HFP, HSP, AVRCP, тежат едва  4.5 грама и имат микрофон. Идват с практична кутия за зареждане от 2000 mAh, която позволява до 10 пълни презареждания за слушалките без нужда от захранване. 


Dacom 7S X1

Ако търсите слушалки, които са естетически подобни на Apple Airpods, Dacom 7S X1 са тези, които изглеждат най-близко като тях. Спецификацията им е: bluetooth 4.2, обхват до 20 метра, кутия за зарядно устройство почти идентична с Apple, ергономично покритие и качество. Имат автономност на активна работа до 4 часа, благодарение на своята 65 mAh батерия.



Включвта чипсет CSR 63120 и технология TWS, която предлага висококачествен стерео звук както при разговори, така и при слушане на музика. Те също така предлага намаляване на външния шум чрез CVC системата от шесто поколение, което прави звука ясен, чист и кристално ясен.

Слушалките не само приличат на Airpods, но и предлагат отлична производителност и високо качество.
П.п. докато публикуваме статията модела вече не се листва коректно в алиекспрес и е необходимо по-подробно търсене :(

Q800 Headphones


Тези слушалки се предлагат на  ниска цена и са добър вариант, ако не искаме да харчим толкова много пари, но харесваме идеята да можем да ги зареждаме лесно, просто като ги поставим в кутията им, въпреки че в този случай кутията трябва да бъде включена в ел.захранване, за да може да се зареждат.

Характеристиките на модела  сме ги виждали в други устройства: Bluetooth 4.1, честотен диапазон от 2 Hz до 20 KHz, A2DP / AVRCP / HSP / HFP bluetooth профили, около 2 часа активна работа, вграден микрофон,  могат да бъдат използвани  отделно… Накратко, слушалки с достатъчно приличен звук, които перфектно изпълняват това за което са създани.


Yuer T6 TWS

Този модел е като  Ttlife x1t, без кутия в замяна на по-ниска цена, характеристиките не са толкова добри. Тежат 6 грама, има Bluetooth 4.1, 40 mAh батерия, която има автономност до 2 часа слушане на музика и 180 часа в режим на готовност.
Най-силната им страна е че обхватът им е до 20 метра. Накратко, тези слушалки имат добра стойност за парите си, идеални са за всеки, който не е твърде претенциозен, когато става въпрос за слушане на музика и не иска да харчи толкова много пари.

 За съжаление модела също вече не е наличен, ще потърсим алтернатива, която можем да ви предложим

S530 earphones

Оставихме най-евтините, но не и най-лошите, слушалки  Airpod накрая. Всъщност, слушалките s530 са най-продаваните от всички, които ви показахме, затова имат и най-реални оценки от други купувачи, затова е много лесно да се ориентирате какви са добрите и лошите страни на модела.

За начало ще ви кажем положителните страни:  имат висока чувствителност, много по-висока от другите модели, от 123 dB, както и висока честота, от 8 Hz до 25 KHz, те включват микрофон и обещават автономност на до 3 часа благодарение на тяхната 50 mAh батерия, въпреки че много потребители коментират, че тяхната автономия е по-малка. Отрицателни  страни са  теглото, 8 грама, липсата на подтискане на шума или други технологии.

Съвети преди пазаруване в AliExpress

Не забравяйте, че AliExpress е онлайн платформа за продажби, където хиляди продавачи предлагат своите продукти. Ето защо ние винаги препоръчваме да разгледате коментарите и рейтинга на продавача, преди да купите. Ако все още нямате много опит за закупуване от AliExpress, препоръчваме ви да разгледате и прочетете другите ни статии, които ще ви помогнат да пазарувате по-безопасно в AliExpress.
Ако все пак изпитвате някакви проблеми или затрудения, може да се доверите на нас, ние да извършим покупката от ваше име и за ваша сметка. Как да поръчате от AliExpress вижте тук.
Кои от показаните в тази статия модели са ви любими? Бихме искали да чуем вашите преживявания или мнения, можете да направите това, като ни оставите коментар по-долу.

КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Безжични слушалки от Китай. Airpods алтернативи от AliExpress.
Безжични слушалки от Китай. Airpods алтернативи от AliExpress.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhimF5mcaFjqlrUnmoTlM9JVksW_JzEnrSRimGqxZNb2MEJ67rfupf2NMMug5yQLcFbYNJn3v68D_AbDiodkT_6DWPXU1ZDaTpydeirAwg7Xi2L_KEG5KRETbgJGC3IM99iwHeNrly-gSg/s320/airpod-earphones-aliexpress-360x200.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhimF5mcaFjqlrUnmoTlM9JVksW_JzEnrSRimGqxZNb2MEJ67rfupf2NMMug5yQLcFbYNJn3v68D_AbDiodkT_6DWPXU1ZDaTpydeirAwg7Xi2L_KEG5KRETbgJGC3IM99iwHeNrly-gSg/s72-c/airpod-earphones-aliexpress-360x200.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/03/airpods-aliexpress.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/03/airpods-aliexpress.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content