$type=ticker

Как да комбинирате купоните на AliExpress и да спестите повече пари

Вече имаме пълно ръководство за оферти за 11 11 фестивал за пазаруване на AliExpress, но в тази статия ще обобщим и се съсредоточим върху т...

Вече имаме пълно ръководство за оферти за 11 11 фестивал за пазаруване на AliExpress, но в тази статия ще обобщим и се съсредоточим върху това как да:
  • Полчуите монети
  • Получите купони
  • Комбинирате по най-умнестния начин
  • Вземете практически безплатни неща (да, възможно е!)

Да започваме!





Какво представляват AliExpress монетите?

Монетите са „виртуални точки“, които можете да получите, като правите действия и играете игри в приложението AliExpress. Нека го обобщя в пет точки:

  1. Добавете в количката всички продукти, които ви интересуват (дори и минималните на стойност): ако промените решението си и решите да не ги купувате, нищо няма да се случи, но междувременно ще спечелите монети и ще получите известие с цената им за отстъпката на 11.11.
  2. Преглеждайте в приложението (раздел „Монети и талони“) всеки ден до 11.11: колкото по-последователни дни влизате, толкова повече монети ще печелите (те се увеличават експоненциално).
  3. Следвайте действията, за които сте помолени: търсене по изображение, споделяне на категория, следване на потребител и т.н. Това са бързи и лесни начини за натрупване на монети.
  4. Бъдете мъдри, когато играете игри (ако не внимавате, лесно е в крайна сметка да загубите доста монети 😔)
  5. Важно: не разменяйте монети за избрани талони. По-късно ще обясня как можете да ги инвестирате по-добре.



Какви типове талони са налични?


Първото нещо е да разберете какви видове купони съществуват в AliExpress, нещо, което е доста сложно. Както споменахме в статията за купона на AliExpress, има най-малко шест вида купони / отстъпки, които могат да се прилагат към един и същ продукт. Нека разгледаме най-важните.

1. Store Coupons и директни отстъпки Direct Discount

Те са много чести: купоните на магазини са директни отстъпки, отстъпките се появяват автоматично на страниците на продуктите.



Те са достъпни през цялата година, включително и на  11-и. Директната отстъпка е автоматична, но при купоните в магазина трябва да погледнете колко ще трябва да  харчите като цяло и да кликнете върху „GET“ на най-високия талон за тази сума.

2. AliExpress Coupons

Те се раздават от AliExpress на лоялни клиенти, обикновено се появяват от нищото в този раздел на вашия акаунт (проверете AliExpress е доста щедър през това време на годината)



3. Select Coupons

Те също са достъпни през цялата година, с изключение на това, че извън сезона 11/11 те трябва да бъдат заменени за монети. Въпреки това, по време на фестивала за пазаруване и дните, водещи до него (от края на октомври до 13 ноември) ... те са безплатни!

Безплатни?

Да, вижте:





В този акаунт има нулеви монети и мога да поискам купони за 1,83 € за неопределено време (е, има лимит от 238 долара, накрая AliExpress трябваше да го ограничи някъде…).

Това означава ли, че можете да получите мобилен телефон от 200 евро безплатно? Не разбира се, че не.

Талоните Selected Coupons се дават от AliExpress, но след това продавачът установява колко можете да използвате за всяка минимална сума, например те могат да кажат: „Спестете до 5,48 евро за поръчки над 59,38 евро“.

Хубавото е, че те са кумулативни, така че можете да получите доста добри отстъпки, ако се комбинират с другите видове купони на AliExpress.  За това ще говорим по-нататък, но първо има четвърти тип талон:

4. Promotional Codes / Promo codes

Това са единственият тип талони, при които трябва да въведете код като „ALIEXPRESS10“ в поле в последната стъпка от процеса на покупка:


За да ги намерите, трябва да обърнете внимание на акаунтите на AliExpress в социалните медии И да бъдете бързи, защото се изчерпват много бързо

Единственият недостатък на тези талони е, че те обикновено не са съвместими с купоните AliExpress (тези, споменати в точка 2).


И така, как мога да спестя повече пари?

В допълнение към добавянето на всичко, което ви интересува, във вашата кошница, аз следвам тази стратегия:

1. Вземете AliExpress Coupons

Ако влезете от приложението на тази страница, ще видите, че можете да обменяте монети за Select Coupons и AliExpress купони:


Не забравяйте, че Select Coupons са безплатни, така че по - добрите са вторите, червените кутии AliExpress. По времето на тази екранна снимка купонът за $ 10 изтече, но тези дни ще бъдат пуснати още.

2. Обменете разумно монетите си

Ако имате остатъчни монети, можете да отидете в секцията << Монети и купони >> <<Coins and Coupons>> в приложението и след това да кликнете върху <<Exchange Coins for Seller Coupons>>:

Там ще можете да видите дали магазини, от които планирате да купувате, продават купони с по-добра пропорция от безплатните.

Ето пример за това какво имам впредвид под „по-добра пропорция“. Hong Kong Goldway (Линк) имат само тези два безплатни купона за намаление:



Логично е, че ако планирате да закупите само Mi Band 4, няма да достигнете до нито един от тях, а дори и да го направите, отстъпката ще бъде по-малка от 1% от вашата покупка. От друга страна, в секцията „Обменни монети за купони на Продавач“ можете да закупите талон от 0.92 € (1,00 USD) при минимални разходи от 0,93 € (1,01 $).




Разбира се много по-добро е съотношение между отстъпка и минималната стойност за покупка / разходи в сравнение с безплатните  нали?

Можете също така да купувате продукти директно с приложението. Това са продукти, за които трябва да платите няколко монети и малко пари (от 1 цент до няколко евро) и можете да ги намерите в секцията „Монети и талони“ Coins and coupons. Няма да намерите висококачествени продукти, но не губите нищо, като погледнете.

3. Направете своите сметки


Както казахме, в един и същ продукт можете да комбинирате до четири вида отстъпки (Store Coupon, Direct Discounts, Select Coupons and AliExpress Coupons / Promotional Code), като всеки от тях изисква минимална сума (която обикновено не включва доставката), така че ще трябва да направите няколко бързи изчисления. За това ще бъде полезно да знаете реда, в който AliExpress прилага отстъпките:

  1. Direct Discount
  2. Store Coupon
  3. Select Coupon
  4. AliExpress Coupon
  5. Promotional Code
Какво би трябвало да означава това?

Имате AliExpress Coupon от 2 € за всеки похарчени 10 €.
Намирате продукт за 10 € 
Този продукт има Direct Discount от 1 € за всеки изразходван 10 €.
Тогава вашата кошница остава 9 € и не можете да използвате AliExpress Coupon ...

В тези случаи просто трябва да потърсите евтин продукт, който ще ви помогне да достигнете минимума за въпросния талон (в този случай нещо на стойност 1 €). По този начин спестявате 1 € повече и получавате продукта безплатно.

Е това е, надявам се да спестите много!

Оставям ви линк към центъра за купони на AliExpress.



КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Как да комбинирате купоните на AliExpress и да спестите повече пари
Как да комбинирате купоните на AliExpress и да спестите повече пари
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgV5VZh37i9ItNFoP9Gq_a7Sj2dWyw60dFdIaqB52G-agsGwbRb6fPoqP9soBVVXmmXIohvV8iHTAn1-Fc8-ybA-hjn-p4qC530UeMG-3wkP9rj0X_dsISgf9JXKGaRmUC-Ak1GUC25ujE/s400/store-coupons-aliexpress%255B1%255D.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgV5VZh37i9ItNFoP9Gq_a7Sj2dWyw60dFdIaqB52G-agsGwbRb6fPoqP9soBVVXmmXIohvV8iHTAn1-Fc8-ybA-hjn-p4qC530UeMG-3wkP9rj0X_dsISgf9JXKGaRmUC-Ak1GUC25ujE/s72-c/store-coupons-aliexpress%255B1%255D.png
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/11/aliexpress-1111_4.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/11/aliexpress-1111_4.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content