$type=ticker

AliExpress шопинг фестивал се завръща на 11.11. Кои са най-добрите сделки?

Забележка: тази публикация е ръководство за офертите относно шопинг фестивала на 11.11, ако ви интересува как работят купоните може да види...

Забележка: тази публикация е ръководство за офертите относно шопинг фестивала на 11.11, ако ви интересува как работят купоните може да видите тази статия, в която говорим за това как работят купоните за 11.11 в AliExpress и как да извлечете максимума от тях.



Шопинг фестивала на 11.11 е датата, която вече не се нуждае от допълнителни обяснениея. Тази популярна азиатска традиция се превърна в едно от най-големите парти за отстъпки на сайтове като AliExpress.


Както всяка година в нашия блог ви представяме статия, която обобщава всички оферти, новини и сделки, които можете да намерите по време на фестивала 11.11 в AliExpress. Спестяването е още по-лесно тази година, тъй като ще намерите повече отстъпки и купони от предишните. Готови ли сте да започнете лова на купони и отстъпки? 🙂

Как да се възползвате от безброй оферти и купони, за да получите най-добрите оферти.


Най-интересното при предлаганите през тази година е, че можем да получим безкрайни отстъпки и купони, за да спестим пари от нашите покупки. Има много начини да се сдобиете с тези купони:

  • 28 октомври-1 ноември: Вземете купони и монети, като добавяте продукти в кошницата си.
  • 1-6 ноември: Игри за получаване на купони и ексклузивни купони от най-добрите продавачи.
  • 6-11 ноември: Ако сте закъснели, не се притеснявайте, можете да получите и в последния момент купони за отстъпки за 11.11.
За да не пропуснете каквато и да е промоция, препоръчваме ви да посетите, Ръководство за пазаруване, като щракнете тук. В него ще намерите всички промоции, които вече са активни.

Как работят купоните на AliExpress  на 11.11 за шопинг фестивала

Не забравяйте, че има няколко вида купони, всички те са кумулативни и ще ни позволят да спестим повече пари:
Ако желаете да се запознаете по-подробно за купоните в AliEspress погледнете следната статия


Избрани купони (Selected Coupons) Те са лесно достъпни през магазините или на промоционалната страница за 11.11. Те могат да се прилагат само в магазини, които ги приемат, и са с минимална сума за покупка.
Купони на AliExpress (AliExpress coupons): Те са подходящи за всички продукти и магазини, независимо дали участват или не в фестивалните оферти 11.11 или дори можете да ги приложите в кошници за пазаруване на няколко различни доставчици, поради което са много интересни. Те имат минимална сума за покупка.
Купони за добре дошли (Welcome Coupons): Ако това е вашето първо пазаруване в AliExpress, можете да получите купони за отстъпки.
Купони на продавача (Seller Coupons): Могат да се прилагат само в избрания магазин и с минимална сума.
Кодове за отстъпки (Discount Codes): Прилагайте, когато плащате, те са трудни за намиране, препоръчваме ви да обърнете внимание на социалните мрежи на AliExpress.



Научете повече за тези отстъпки и как да ги комбинирате в нашето окончателно ръководство за намаления в AliExpress и нашето ръководство за шопинг фестивала 11 11. В Центъра за купони, до който можете да получите достъп от тази връзка, ще намерите още информация и кратко ръководство за разбиране как работят всички тези талони.


Препоръчани марки и оферти на AliExpress за 11.11

За да получите най-добрите оферти, трябва да обърнете внимание на началната страница на промоцията в AliExpress 11.11, до която можете да влезете, като кликнете тук. Можете бързо да намерите селекция от продукти и избрани марки, да получите достъп до центъра за купони или да видите повече оферти във всяка категория.

Този Шопинг фестивал 11,11 Shopping Festival е най-добрата възможност да получите страхотни изгодни оферти от търговската марка AliExpress, това са продукти, за които AliExpress ваучерира и сертифицира, че отговарят на високи стандарти за качество.



Също така тази година ще намерите кръгове с отстъпки, в които можем да вземем купони за отстъпки за продавачите, така че проверете тази връзка. Ще ви оставим с нашите любими представени марки, но можете да намерите още повече, като получите достъп до различните категории в страницата за продажби на фестивала за 11 11.


Техника от най-добрите марки



Открийте всички топ марки, предлагани от Алиекспрес от магазини с отстъпка тук. Следните оферти си струва да се разгледат:

  • Продукти Xiaomi: Най-популярната китайска марка за техника и електроника имат страхотни оферти  в този линк можете да намерите всичките им отстъпки. Открояваме Xiaomi Mi Band 4, скутера Xiaomi и роботизираните им прахосмукачки.
  • Камери Yi: Камерите на Xiaomi имат своя собствена марка. В Този Шопинг фестивал на 11.11 можете да ги намерите по-евтино, като кликнете тук.
  • Смарт часовници Amazfit: Ако търсите най-добрите китайски смарт часовници и фитнес гривни, разгледайте тези предложения на Amazfit. Това е най-добрият шанс да закупите последните им версии на страхотна цена.
  • AUN проектори: Тези проектори ще ви позволят да се насладите на любимите си предавания и филми на голям екран, без да инвестирате много пари, разгледайте невероятните им цени тук.
  • Звукови системи Bluedio: Ако страстта ви е музиката, не пропускайте тази възможност да вземете един от тези високоговорители или слушалки Bluedio на най-добрата цена. 


Смартфони за всички

Ако искате да обновите телефона си, не пропускайте всички оферти за най-добрите мобилни марки това 11.11 тук. A Това са нашите любими:

  • Realme мобилни телефони: Тази нова марка срита задника на пазара за евтини и високоефективни телефони. В този линк можете да намерите всички оферти.
  • Смартфони Xiaomi: Страхотни отстъпки, както можете да видите тук. Можете да намерите последните им мобилни телефона на супер цена.
  • Huawei и малкият им брат Honor: Тези две марки имат интересни оферти за пазаруването на шопинг фестивала в AliExpress. Вижте официалния магазин на Huawei в тази връзка, а за да  видите страницата Honor   кликнете тук.
  • Марка Vivo: Ако искате евтин мобилен телефон от марка, която става все по-популярна, препоръчваме ви да разгледате тези оферти за мобилни телефони от Vivo.

Уреди на ниска цена

  • Cecotec: Марката Valencian предлага много интересни отстъпки и купони по време на голямото пазаруване за 11.11, каито можете да видите в тази връзка, не се замисляйте много, продуктите им се продават бързо.
  • Прахосмукачки робот  iLIFE: Кликвайки тук, ще намерите всички оферти на една от най-добрите марки, когато става въпрос за евтини прахосмукачки робот Roomba.
  • Арома дифузери KBAYBO: Най-популярната марка за ароматни дифузери. Те са малък уред, който парфюмира нашия дом. Намерете всички техни оферти в този линк.

Играчки за малките

Шопинг фестивала за разпродажби на AliExpress може да ни помогне да спестим пари тази Коледа, може да закупите коледни играчки от сега, може да ги намерите тук. Най-успешните играчки са:


  • Официален Disney магазин: Ако търсите евтини играчки за подаръци на Disney, можете да ги намерите в  AliExpress като натиснете върху този линк.
  • Дронове: За тези, които искат да се насладят на тези джаджи, без да харчат много пари, AliExpress има някои марки евтини дронове като Everyine, разгледайте всичките им оферти тук.
  • Marvel Action Figures: Най-младите в семейството също ще могат да получат играчки от любимите си супер герои на най-добрата цена. Всички тези играчки на Marvel са с намаление.
  • Lego Building Blocks: Ако децата ви харесват строителни игри, не се колебайте и вземете  Lego комплекти по време на фестивала, тук ще намерите голямо разнообразие. 

Направи си сам

За тези, които искат винаги да поддържат дома си в перфектно състояние, този 11.11 е най-доброто време да спестите пари за вашите инструменти. В този линк ще намерите всички отстъпки, а ето и  нашите любими марки:

  • Deko Tools: Марка, за инструменти в AliExpress. Тук можете да видите всички оферти.
  • Livolo Механизми: Ако искате да смените щепсели и превключватели в дома си, без да харчите много пари, възползвайте се от тези оферти за Livolo
  • Pro Stormer Tools: Сега можете да получите техните продукти, като кликнете тук.

Дрехи и Асесоари


Както всяка година, шопинг фестивала за 11.11 е най-добрата възможност да обновите гардероба си и да се подготвите за новия сезон. Ще намерите дрехи, аксесоари и допълнения за цялото семейство:

  • Дамско облекло: Обновете гардероба си  с най-новите  модни тенденции на най-добрата цена с тези оферти.
  • Мъжко облекло: Това е вашият шанс да обновите гардероба си с отстъпка. Намерете най-добрите цени тук.
  • *Обувки: Ботуши, сандали, обувки и всички видове обувки за мъже и жени с отстъпка на тази връзка.
  • Аксесоари: Допълнете вашия облик с най-добрите модни аксесоари, всичко от слънчеви очила до шапки можете да намерите тук с отстъпка.
  • Чанти и куфари: Вижте отстъпки.
  • Модни бижута и часовници: Обеци, пръстени, часовници и много други тук.

Какво представлява шопинг фестивала за пазаруване в AliExpress?

В Китай 11-ти ноември е известен като „Ден на ергените“ (наричан още китайски анти-свети Валентин), това се дължи на четирите „1“ - ци, които формулират датата (11 - 11). Китайските консуматори празнуват този ден, наслаждавайки се на голям брой промоции и продажби, осигурени от големите корпорации за електронна търговия.

За компаниите занимаващи се с търговия това е най-голямото шопинг парти на годината на международно ниво. Големите компании като Alibaba, Group China, Jingdong или Dangdang стават главни герои. Само разглеждайки последните години 11 11 Shopping Festival, групата на Alibaba направи не по-малко от 5,7 милиарда долара за 24 часа, като победи всички глобални рекорди за онлайн продажби.


AliExpress, една от най-големите платформи за онлайн продажби от китайски произход, винаги предлага отстъпки и купони и всяка година бие онлайн рекорди за продажби. По време на 11.11 ще намерите милиони продукти с отстъпки до 70%, купони, промоции и супер намалени оферти.















Статията все още се актуализира!

КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,21,Размери,1,Ревюта,12,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,94,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: AliExpress шопинг фестивал се завръща на 11.11. Кои са най-добрите сделки?
AliExpress шопинг фестивал се завръща на 11.11. Кои са най-добрите сделки?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmqZnBVVWRDC7GKmuDCJ6n-71P6GzUZe2xTatejm1jnVSMGMXEqyD70EtBe0rBGR3b32iUxUIs9G18pBh85eVBzfHowb0bL7qJ3Dk3fS5ukoc_PjB3TFmuNajuk7jKEkuBs_RzOdWyqiQ/s640/Screen-Shot-2015-11-06-at-5.04.43-PM%255B1%255D.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmqZnBVVWRDC7GKmuDCJ6n-71P6GzUZe2xTatejm1jnVSMGMXEqyD70EtBe0rBGR3b32iUxUIs9G18pBh85eVBzfHowb0bL7qJ3Dk3fS5ukoc_PjB3TFmuNajuk7jKEkuBs_RzOdWyqiQ/s72-c/Screen-Shot-2015-11-06-at-5.04.43-PM%255B1%255D.png
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/11/aliexpress-1111.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/11/aliexpress-1111.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content