$type=ticker

Играчки Монтесори: как да ги намерим в AliExpress

През последните години методът на Монтесори триумфира в световен мащаб. Този метод се състои в създаване на подготвена среда, която позволяв...

През последните години методът на Монтесори триумфира в световен мащаб. Този метод се състои в създаване на подготвена среда, която позволява на малките да се интересуват  и да се концентрират в продължение на дълъг период от време и  им позволяват да развиват опознавателни умения самостоятелно.



Играчките Монтесори помагат за това развитие. Те са изработени от естествени и безопасни материали, като всеки от тях се фокусира върху развитието на уникално умение и позволява на децата да открият собствените си грешки и да ги коригират без намесата на възрастен. Днес ще ви покажем как да ги намерите по-евтино в AliExpress.

Тази статия е вдъхновена от едно клипче на Монтесори училище.

Най-добрите играчки Монтесори в AliExpress

В техния уебсайт можем да намерим повече от 40 000 образователни играчки, базирани на образователния метод на Монтесори. Ще ви покажем най-популярните, като се съсредоточим върху препоръчителната възраст на играта и уменията, които трябва да развие всяко дето, може да ги намерите като кликнете тук.

Монтесори мечка


Това е много забавна игра, идеална за 2-годишни. Развийте способността на детето да събира предмети, да брои, класифицира модели и размер и да научите цветовете. Пълният пакет включва 60 мечки с два размера и шест различни цвята, 6 чаши за класификация на мечките и набор от карти за допълнително увеличаване на възможностите на играта. Тази игра е идеална за деца на 1 или 2 години.


Монтесори азбука, числа и геометрични фигури


Друга звездна играчка на Монтесори за деца в предучилищна възраст, която им позволява да се запознаят с букви, цифри и геометрични фигури. Учи ги да различават цветовете, числа, да създават връзки между числа и количества, да сравняват размер, височина ... Идеална е  за да научване на всичко това по забавен начин. Намерете ги тук.


Улавяне на червеи - Монтесори 

Тази малка огодка е много забавна игра, идеална за 3-годишни. Това е ябълка или ягода с цветни червеи вътре. С малка пръчка трябва да хванем чшрвеите. Играта позволява да се упражнява способността за контрол на мускулите на мозъка и насърчава интелектуалното развитие.




Дървен плодов пъзел Montessori


Тези дървени плодове са добър начин за малките да развият своята логика. Те имат няколко отвора и малка нишка, която може да се премине през тях. Идеята е децата да прекарат нишката през дупките и да извървят целия път.



Плодовете са много повтарящ се елемент в Монтесори играчките, както можете да видите тук, тъй като те могат да ви покажат много, например плодовите игри за рязане са идеални за тези, които се интересуват от готвенето. Това е идеална игра за деца от 0 до 3 години.

Лабиринтът Montessori

Лабиринтните форми могат да насърчават психомоторните умения на малките. В зависимост от степента на трудност те са подходящи за деца на различна възраст, но можете да намерите лабиринти за деца от 12 месеца нагоре. В допълнение, те могат да развият и други умения като броене или разграничаване на цветове и форми. Можете да ги намерите в този линк.




Образователни пъзели Montessori

Пъзелите са много ефективен образователен инструмент, тъй  позволяват  развиване на логиката, цветове, форми, концентрация и много други.... Има няколко модела,  а най-хубавото е, че са много евтини. Намерете ги, като кликнете тук.

Дъга Montessori


Дървената дъга е една от най-популярните детски играчки Монтесори за деца от 0 до 3 години. Тази играчка е начин детето да започнете да работите с моторните си умения по забавен начин. Те позволяват да се подобри пространственото възприятие, координацията между очите и ръцете и разпознаването на цветове и форми. Има няколко вида с различен брой парчета, колкото повече парчета, толкова по-високо ниво на трудност.

Цветни блокове Montessori


Блокове с цветни лещи позволяват на малките да развият сетивното си чувство, да подобрят строителните си умения, да развият своято наблюдателност, форма и пространственост. Те  са полупрозрачни и можете да погледнете през тях. Те са идеални за деца до 3 години и можете да ги намерите тук.




Кутия за брави Montessori

Кутията за заключване е идеална за развиване на финни двигателни умения за деца между 3 и 6 години. Това е кутия с няколко вида брави, която ви позволява на децата да правят забавни комбинации благодарение на всички нейни елементи. Можете да го намерите в този линк.



Игра за баланс Монтесори

Игрите на баланс са много полезни  за фините двигателни умения, тоест са по-подходящи за деца между 3 и 6 години. Целта на тези играчки е децата да разпределят теглото на фигурите, така че да не падат, докато се забавляват с формите и цветовете, които съставляват играта. Намерете ги, като кликнете тук.


Подреждане на геометрични фигури с Монтесори



Тези подреждащи се геометрични фигури имат много функции, но като цяло са идеални за работа върху концентрацията, координацията и сръчността. Тези с по-малка сложност са идеални за деца до 3 години, но някои по-сложни модели се препоръчват за по-големи.



Монтесори пъзел с дрехи



Пъзелите с дрехи са много забавни. Не е необходимо да изрязвате хартиени дрехи. Имате готов набор с дрехи които трябва да с екомбинират в подходящ вид. Можете да ги намерите тук.



Многофункционални играчки Montessori

И накрая, ако търсите играчка Монтесори за подарък или за каквото и да е забавление и не искате дететето да се отегчи, многофункционалната играчка е добър вариант, тъй като те включват в един продукт няколко учебни дейности. Те са малко по-скъпи и големи, но са и по-забавни. Можете да ги намерите в този линк.

Най-добрите съвети и трикови при покупка на играчки Montessori от AliExpress

Както можете да видите, образователните игри на Монтесори са хит в AliExpress и има голямо разнообразие, избрахме най-популярните за вас, които развиват по няколко умения едновременно, но ако искате да намерите още много подобни полезни и забавни монтесори играчки, просто трябва да кликнете тук.

Преди да купите: можете да проверите дали продукта който сте избрали не се предлага от друг магазин, тъй като има хиляди продавачи предлагащи ги в магазините си. Затова е най-добре да прегледате коментарите на други купувачи и описанието на продукта, за да видите какво купувате и дали то е качественно.



Ако не сте пазарували досега от AliExpress.com в този уебсайт сме подготвили професионални съвети как да започнете. Първото което трябва да направите е да се запознаете с нашата статия за Помощ, съвети и първи стъпри при пазаруване в AliExpress
Ако все пак мислите, че няма да се спавите може да оставите това да извършим ние - може да поръчате ние да извършим поръчката вместо вас, за целта попълнете следната форма за поръчки от AliExpress



КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Играчки Монтесори: как да ги намерим в AliExpress
Играчки Монтесори: как да ги намерим в AliExpress
https://i.ytimg.com/vi/Z7FcrMBIGh0/0.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Z7FcrMBIGh0/0.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/12/montesori-kids-games-aliexpress.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/12/montesori-kids-games-aliexpress.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content