Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

петък, 20 януари 2017 г.

Alibaba обяви война на фалшивите стоки

Ръководството на Alibaba е решено да изхвърли фалшивите стоки от онлайн търговията , като за целта се съюзява с водещите световни брандове
Китайският гигант в онлайн търговията Alibaba обяви война на фалшивите продукти, като за целта създаде алианс под името Big Data Anti-Counterfeiting Alliance, в който участват редица водещи световни брандове.
Новата организация си поставя амбициозната задача да изхвърли от онлайн търговията стоките-ментета – явление, което в последно време придобива особено големи размери. В рамките на алианса Alibaba ще си партнира с компании като Louis Vuitton, Swarovski, Samsung, Huawei и много други.
Към организацията са привлечени също търговски асоциации и експерти в сферата на интелектуалната собственост. Всички те заедно ще започнат планомерно да унищожават виртуалните търговски площадки, които разпространяват фалшиви продукти.
С тази инициатива Alibaba се надява да привлече повече купувачи към своя онлайн магазин AliExpress, тъй като в момента много потребители по света се въздържат да пазаруват оттам, заради риска да попаднат на стоки-ментета.

Големите брандове също са заинтересувани от сътрудничество с Alibaba. Китайският онлайн магазин е един от най-големите в света и възможността да продават легални продукти чрез него ще увеличи съществено приходите на брандовете.
В момента търговците на фалшиви стоки пречат на развитието на Alibaba, твърдят от компанията. Така например, AliExpress попадна отново в черния списък от пиратски онлайн магазини по решение на правителството на САЩ, след като по-рано бе изваден оттам.
Ръководството на Alibaba се отнася с разбиране към ситуацията и фактически се явява катализатор на започналата война срещу стоките-ментета и техните производители.
Холдингът Alibaba е основан през 1999 г. в Китай, като за 18 години съществуване се превърна в един от най-големите играчи в интернет. AliExpress е само едно от направленията в дейността на холдинга, посветено изцяло на електронната търговия.

1 коментар:

 1. Здравейте дами и господа!
  Вземи легитимни заем винаги е бил голям проблем за хора, които се нуждаят от пари.
  Хората се нуждаят от заем са по-загрижени за кредитните и сигурност.
  Ми се тревожи, ако се свържете с мен сега удовлетворение да си финансови нужди, защото аз съм легитимни заемодателя акредитирани от къщата на кредиторите. За моя заем лихвен процент е 3 % and
  Ако се интересувате за получаване на финансова помощ свържете се с мен.
  Тук е моят имейл адрес: lucastrid123@gmail.com
  Благодарим ви за проявеното разбиране

  ОтговорИзтриване