$type=ticker

Китайски марки часовници : Добра алтернатива на скъпите марки!

Много хора търсят в Алиекспрес копия или реплики на известни маркови часовници (Omega, Rolex, Hubot, Panerai, Casio, Tag Heuer, Catier...), ...

Много хора търсят в Алиекспрес копия или реплики на известни маркови часовници (Omega, Rolex, Hubot, Panerai, Casio, Tag Heuer, Catier...), но има какво да се каже и за китайските марки часовници.
Китайските марки часовници бавно си пробиват път и стават все по популярни сред потребителите, имат добър дизайн и много функционалности. Абстрахирайте се от "Китайското качество" което сте свикнали да получавате. Марки като Curren, Lemfo, Shark, Weide, Megir… трудно ще намерите в магазини тип всичко по 1 лев. 



Има китайски марки които са се специализирали в производството на часовници. Имат всякакви модели, за мъже и жени, смарт часовници, класически модели, евтини .... с други думи, китайците са създали всичко за вашия джоб - красиво и надежно без да бърка дълбоко в джоба ви.

Нека да погледнем:
Китайците продават и много реплики. Може да закупите за няколко долара, часовник копие на скъпоструващ такъв. Но какво всъщност сте получите? В повечето случаи репликите са "гаражни" производства. Получавате часовник, който на външен вид малко или много прилича на някой известен модел и всичко приключва до тук.
Препоръчваме да купите китайска марка часовници от колкото да закупите поредната гаражна реплика, която не се знае къде е направена и сглобена.

Lemfo - страхотни смарт часовници. За тях можем да кажем, че са китайският Apple при смарт часовниците.


Търсите бюджетен добър смарт часовник? Lemfo е правилният избор, ако не можете да си позволите Apple Watch, но искате да опитате подобен тип устройства.

Lemfo Lem1: Китайският Apple Watch който всеки иска да има.

Това е часовник от висок клас. Lemfo Lem 1 струва около 70-80 долара. На теория часовникът е по-скъп но се намира на тази цена. Това е китайски смарт часовник с доста добри характериситкики ипараметри. Най-добрата част е визията и външният му вид. Унисекс смарт часовника се предлага в три цвята  (сребрист, златен и черен). Изработен е от неръждаема стомана с удобна кожена каишка, която идва в черен или кафяв цвят.
https://goo.gl/G3aVbZ

Екранът е Full HD и има размери 0,98 см. - което си е на практика цял сантиметър.
Видео може да видите тук:


Mоже да избирате между различни външни видове на часовника, като има и такива наподобяващи на Samsung Gear S2.

Часовника разполага с магнитно зарядно, което се зарежда от задната част на часовника..
Разполага с отдалечен контрол на музика, крачкомер, мониторинг на съня, водоустойчивост.... Сири асистент и други.
https://goo.gl/G3aVbZ

Друга интересна функция е отдалеченото включване на камерата - можете да правите снимки с телефона си, като просто изберете опцията от вашият часовник.

Други часовници Lemfo по - добри от репликите


До тук разгледахме модела LEM1, защото това е един доста разпространен модел, но марката предлага и други интересни модели. Необходимо е тук да споменем модела LF07, подобен на друг известен смарт часовник :)
https://goo.gl/LWgBc8


Скоро ще напишем статия изцяло посветена на марката Lemfo, но до тогава може да прегледате всички предлагани от марката модели в Aliexpress от тук



Часовници елегантни почти колкото  Rolex..... само за 10 долара


Curren часовници


Curren е много позната марка за часовници в Китай, това може да проверите и по продажбите в сайта. Потвърждава се и от коментарите на доволните клиенти. Тук се абстрахирайте от цената. Въпреки ниската цена, качеството е страхотно. Имат модели за мъже и жени
https://goo.gl/LrlPqP

Както може да видите на снимката, имат различни модели: ежедневни, официални, спортни, класически - повечето под 20 долара. Curren произвеждат часовници в продължение на много години, всичките им модели са сертифицирани.

Тук може да видите видео на Curren часовника


Може да разгледате Curent часовниците от тук

  Часовник в ТОП продажбите на Aliexpress


Най-продаван модел :

https://goo.gl/POFhMh

 


Цената му е около 10 долара и има много добра оценка. Изработен е от неръждаема стомана и е водоустойчив, но все пак не се препоръчва плуване или заливане.

Разгледайте предлаганите модели на Curen тук



Shark - спортни часовници между 30 - 50 долара


Shark е друга известна марка, която съща има голям брой продажби в Алиекспрес. Марката е почти на 20 години, но придобива популярност преди няколко години. Спортните им часовници са много красиви а ако се разчита на коментарите не само ние мислим така.
Тук е видео клип на Shark часовници.

Как да търсим Shark часовници в Алиекспрес?

По някаква причина когато се опитате да търсите часовниците в търсачката на сайта, резултатите които ви връща търсачка са неточни. Препоръчваме да пробвате с търсене на часовника с филтър в  магазин Timezone. Магазинът предлага голям избор на марката а е и препоръчан от самите тях.

Geneva часовници : Името им звучи швейцарско, но цената им не е.


Geneva: Часовниците от тази марка са Китайски, а не Швейцарски, - не се бъркайте по името и са едни от най-евтинитеи добри часовници, за цената си, които може да намерите в Алиекспрес. За по-малко от 5-6 долара може да се сдобиете с много готин часовник.
https://goo.gl/yYqP17


Това е един основен модел, наличен в много различни ярки цветове с много удобна гумена каишка


Megir часовници : Изтънчен стил между 15 - 30 долара

Megir е марка часовници която може да бъде объркана със скъпа марка за мъжки часовници. Това е настина така, до момента в който не погледнете цената.
https://goo.gl/4mPSHN

При производството си Megir използват отлични материали като кварц, закалени (твърди) стъкла.

Разгледайте всички модели в Алиескпрес

Naviforce: Citizen-тски стил само за 15 €


Naviforce не е китайска марка (те са Японски), но ние го включваме в статията защото са едни от най-продаваните марки в AliExpress и аз лично имам слабост към тях. Купувал съм Naviforce 9044 за подарък и това е един много красив и стилен часовник:).



Feifan: Евтини часовници за 5-7 долара


Feifan часовниците са по-скоро неизвестни в европейските страни, но те са доста добри ако търсите бюджетно решение. Най-популярните модели струват около 5-6 долара и имат стотици продажби.

https://goo.gl/qKESar


Този Feifan модел е на наличен и в черно и струва скромните 7 долара. Изглежда като часовник от висок клас нали? 

SOKI часовници: Вдъхновени от  Rolex Submariner и други топ модели


Soki: Качество на достъпни цени ? Нека да разгледаме тези Soki часовници. Те са с модерни и дизайнерски ..... спортни и на единият от моделите си имат почти 13.000 продажби, като попада в топ десет часовниците в AliExpress.

https://goo.gl/XNHj1j


Имат една линия, която със сигурност е вдъхновена от Rolex Submariner:
https://goo.gl/XNHj1j

Като цяло смятам, че техните модели са по-добри от репликите които правят
Още две марки китайски часовници, които може да прегледате. Това са Beinuo и Sinobi.
Можете да намерите широка гама от мъжки спортни часовници или класически такива. Всички предлагани модели са на изключително ниска цена.


Какво можем да кажем за качеството на китайските часовници?


Като общо правило за всички тези марки е, че произвеждат както реплики така и свои модели. В повечето случаи продавачите могат да ви предложат и по-ниска цена от тази която виждате, тъй като те продават директно, без да използват посредници. Много от китайските производители в тази листа използват материали като тези от световноизвестни марки.

Не се притеснявайте ако не може да си позволите да закупите модели на Michael Kors или Armani, но мога да ви уверя, че ако се спрете на някой модел от горните производители ще получите не лошо качество на супер цена. Дори ако го погледнете от друга страна ще имате страхотен модерен часовник и ще сте спестили един куп пари.


Не забравяйте, че Lemfo смарт часовниците са изключително популярни в AliExpress и те са супер достъпни. И накрая не забравяйте да ги закупите от надежден продавач, с добра репутация, много продажби и много положителни отзиви от предишни клиенти.

http://weknowyourdreams.com/images/smile/smile-01.jpgТази статия беше ли полезна? Знаете ли други добри марки? Разкажете ни за тях.

Тагове: Часовници, смарт часовници, умни часовници. Оналйн часовници. Евтини часовници. Безплатна доставка,

КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,21,Размери,1,Ревюта,12,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,94,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Китайски марки часовници : Добра алтернатива на скъпите марки!
Китайски марки часовници : Добра алтернатива на скъпите марки!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicRjryy0I7Jw0KiATiOKgxBYUZmLHo1KmrLqH2Y3FmUbt-KzaMK2yNDcsh0A67m-N-II4k3EyYlrgoSBsTCEDZs1DoEGdssK2L-Lc2qQwEn-0Ng3MA35Gni1ycG4xnswxLHNAPkiIQqw/s640/Untitled-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicRjryy0I7Jw0KiATiOKgxBYUZmLHo1KmrLqH2Y3FmUbt-KzaMK2yNDcsh0A67m-N-II4k3EyYlrgoSBsTCEDZs1DoEGdssK2L-Lc2qQwEn-0Ng3MA35Gni1ycG4xnswxLHNAPkiIQqw/s72-c/Untitled-1.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2017/01/kitaiski-marki-chasovnici.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2017/01/kitaiski-marki-chasovnici.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content