$type=ticker

🖤 ​​Черен петък на AliExpress: последен шанс за вашето коледно пазаруване 2021

  🖤 ​​Черен петък - Black Friday на AliExpress: последен шанс за вашето коледно пазаруване Списък с промо кодове  за този Черен петък на Al...

 

🖤 ​​Черен петък - Black Friday на AliExpress: последен шанс за вашето коледно пазаруване


Списък с промо кодове за този Черен петък на AliExpress  

Отстъпка
Код
$7 за над $50
admitadBF7
$12 за над $100admitadBF12
$18 за над $150admitadBF18
$23 за над $190admitadBF23
$30 за над $250admitadBF30
$10 за над $100 (Black Friday special)Available at any product page coupon section    

$5 Black Friday купони за над $10На тази страница

Страница с активни към днешна дата промо кодове тук


Много магазини по света предлагат отстъпки на известния черен петък, AliExpress също предлага отстъпки на Черния петък, за да ви даде последен шанс да направите покупки си с отстъпка преди Коледа.

Тази година черният петък започва на 23 Ноември и ще продължи до 29 Ноември

Това е последният шанс за годината да получите подаръци и продукти от AliExpress, с отстъпки, които няма да виждаме дълго време 😊 Вече знаем всичко, което ни очаква за разпродажбата: тук е главната страница на промоцията .

За да започнете да печелите купони, приложими за вашите покупки в Черен петък, трябва само да посетите главната страница на промоцията, въпреки че по-долу ще обясним някои трикове, за да получите по-интересни купони, не забравяйте, че ако имате въпроси как да ги използвате в нашето ръководство за купони за отстъпка в AliExpress, имате повече информация.

Кога започват Черният петък на AliExpress и Кибер понеделник?

През предишните години AliExpress усъвършенстваше Черния петък, за да направи разлика с други магазини, но тази година кампанията за отстъпки за Черен петък ще започне на 23 ноември в 0:00 PT и ще приключи на 29 ноември в 23:59 PM ⏰ . Въпреки че е възможно след това да удължат отстъпката спрямо известния Кибер понеделник, препоръчваме да не оставяте важни покупки за последния момент, тъй като е възможно най-добрите оферти скоро да се изчерпят. Разгледайте всички оферти в този линк.

Преди Черен петък на AliExpress: подгответе се за отстъпки

Едно от предимствата на тези промоции е, че можем да се подготвим, да получим купони и да запазим предварително най-добрите сделки . Само с влизане няколко дни предварително, ще са достатъчни за  да можем да получим отстъпки, които ще са много полезни в деня на промоцията. От 20 ноември вече можем да открием всички продукти, които ще бъдат в продажба. Вижте ги като кликнете тук .

Първа стъпка: вземете купони за Черен петък

От тази дата до началото на седмицата за отстъпки в Черен петък ще можем да получаваме купони и монети чрез главната страница на AliExpress и мобилното му приложение. Лесно е, просто трябва да добавите продукти в кошницата си, за да получите монети, да посетите промоционалната страница на Черен петък и да кликнете върху плаващите купони за избор или да влезете в центъра за промоционални купони от тази връзка .

А чрез мобилното приложение AliExpress ще открием нови игри, които ще ни възнаградят с купони и монети. Просто погледнете главната страница на приложението и ще видите новите игри, които ще ви възнаградят с директни отстъпки за продукти или купони за отстъпка в AliExpress.

Втора стъпка: поканете приятелите си и получете повече отстъпки

От известно време получавате награда за Покана на приятели . Платформата предлага купони за отстъпка за вас и вашите приятели, така че всички печелят. Но тази година все пак ще получим повече купони за отстъпка, ако ги поканим да пазаруват на Черния петък.

Освен това, ако сте нов потребител, ще намерите и купони за добре дошли, за да започнете да пазарувате в тази намалена платформа. Просто трябва да влезете в главната страница на AliExpress, тя ще установи, че не сте регистрирани и ще ви предложи купон за отстъпка за първите ви покупки.

Трета стъпка: започнете да избирате продукти и ги добавете в количката

Вече са налични продукти с отстъпки за Черния петък и за да не забравите нищо, най-добре е да започнете да добавяте продукти с отстъпка към количката си. Щракнете тук, за да видите всички отстъпки.

Това са най-добрите специални оферти и отстъпки за Черен петък на AliExpress

Изключителните оферти и марки за този Черен петък са много подобни на тези от 11.11, както можете да видите в тази връзка . Ще намерите много купони от всякакъв вид и със сигурност много повече ще се появят по време на разпродажбите чрез социалните мрежи на AliExpress. За да не пропуснете най-интересното, оставяме по-долу любимите ни категории и най-добрите марки с отстъпки.

Най-добрите марки електроника

Електронните продукти на AliExpress са впечатляващи. Ще намерите водещи китайски марки, както и признати международни марки. Можете да намерите всички оферти, като щракнете тук, но ние ще предложим и нашите любими

  • Продукти на Xiaomi – Тази невероятна марка има умни гривни, слушалки, вакуумни роботи... Това е една от най-добрите марки електроника, които съществуват.
  • Високоговорители и слушалки – В този пазаруващ фестивал ще открием евтини висококачествени слушалки и високоговорители на признати марки като Anker, JBL, QCY. Можете дори добре познатите Airpods от Apple с отстъпки.
  • Smartwatch – Освен Amazfit (една от марките на Xiaomi), ще намерите и умни часовници от Haylou, Samsung или Honor с големи отстъпки.
  • Телевизори – Сега можем да намерим телевизори с намаление от марки като Samsung, LG или Xiaomi на много специални цени.
  • Проектори – Най-добрите марки с намалени проектори за този Черен петък са  Xiaomi , Alston и AUN .
  • Игри – Можем да намерим конзоли на Nintendo, ретро конзоли или аксесоари за конзоли.

Смартфони и аксесоари

Ако е дошло времето да смените мобилния си телефон, марките, които ще намерите в AliExpress са сред най-добрите на пазара и имат впечатляващо съотношение цена/качество. Нищо чудно, че всяка промоция има толкова много продажби. Можете да намерите най-добрите мобилни телефони, но също и калъфи, зарядни устройства и други аксесоари в продажба от тази връзка . Но ако искате нашия съвет, заложете на тези марки (които ще бъдат в продажба по време на Черен петък):

  • Xiaomi – Това е една от най-добрите марки, надеждна и с много опит, конкурираща се с марки от най-високо ниво като Samsung или Apple, но с невероятно ниски цени.
  • OnePlus – Макар и по-малко известно, качеството на телефоните им е впечатляващо и тези, които тестват OnePlus, почти не сменят марките.
  • Realme – По-нова марка, но се появи на пазара, за да се конкурира с Xiaomi благодарение на своите отлични телефони с отлично съотношение цена/качество.
  • Apple – Можете също да намерите оригинални телефони на Apple благодарение на оторизирани магазини и са в продажба този Черен петък.
  • Pocophone – Тази подмарка на Xiaomi е родена, за да се конкурира с ниските си цени и функции, които удовлетворяват обикновения потребител.

Домакински уреди на ниски цени

Все повече хора избират качествени китайски марки за ежедневните си домакински уреди. Можем да вземем много евтини прахосмукачки роботи, бръсначи или четки за зъби благодарение на отстъпките за домакински уредиАко искате да го направите правилно, заложете на един от тези продукти:

  • Вакуумни роботи – Специализираните марки за роботи от типа roomba имат отстъпки в този Черен петък: Xiaomi, Roborock, Neatsvor, Cecotec, Proscenic, iLife…
  • Четки за зъби – Вие няма да намерите само евтини четки за зъби Oral-B   (най-известните на пазара). Можете също да намерите Oclean, Seago или Soocas, които са висококачествени китайски марки.
  • Епилатори – Независимо дали искате нов електрически епилатор или искате да опитате лазерна епилация у дома, този Черен петък можете да получите любимия си евтин епилатор с допълнителна отстъпка.
  • Блендери – Има марки, специализирани в блендери или ръчни блендери с много интересни отстъпки. Един от най-популярните е BioloMix, който разполага с висококачествени кухненски уреди.
  • "Sous vide" уреди за готвене – Този тип готвене на храна се използва широко от професионалните готвачи. Възползвайте се от тези отстъпки, за да получите вашето устройство sous vidé по-евтино.

Играчки за децата

Коледа наближава и ако не сте имали време да закупите коледните си подаръци на 11.11, не позволявайте на възможността да пропуснете офертите за играчки за Черен петък. Ето няколко интересни идеи:

  • Образователни играчки – Можете да намерите голямо разнообразие от Монтесори образователни играчки на невероятно ниски цени.
  • Играчки на Disney – Има оторизирани магазини на Disney на AliExpress. Можете да намерите играчки от Funko Pop, Marvel и много други.
  • Строителни блокове  – Има голямо разнообразие от много евтини детски комплекти строителни блокове, но напоследък се набират и евтините китайски лего варианти .
  • Модерни играчки – Играчките на любимите ви герои също са на AliExpress: Superthings, Paw Patrol, Super Mario
  • Дронове и играчки за дистанционно управление – Има голямо разнообразие от магазини за играчки за дистанционно управление на AliExpress и този Черен петък е най-доброто време за покупка от тях.

Bricolage, DIY, осветление и мебели за вашия дом

Ако харесвате бриколаж и подобряване на дома, този Черен петък можете да получите страхотни отстъпки за най-добрите марки бриколаж и инструменти на AliExpress от популярни марки с висококачествени продукти. Намерете всичко, като щракнете тук .

  • Инструменти – Специални оферти за инструменти bricolage от Deko, Prostormer или Wosai, за да подобрите дома си.
  • Осветление – както вътрешни лампи, така и външни светлини или лампи или LED крушки, за да намалите консумацията на вашия дом. Вземете всичко с отстъпки в този Черен петък.
  • Мебели – Има все повече и повече марки мебели на AliExpress. Игралните столове са много популярни за създаване на собствен домашен офис.

Дрехи и аксесоари с намаление

Това е добър повод да закупите дрехи и аксесоари, за да обновите гардероба си. Можете да намерите и специални дрехи за специални поводи за цялото семейство. Има специални оферти в различни категории:

  • Мъжка мода – Палта, панталони, тениски и още намаления за мъжко облекло в тази връзка.
  • Дамска мода – Най-новите тенденции за този сезон в дамските дрехи ще намерите, като кликнете тук .
  • Чанти и куфари – Най-популярните чанти, портфейли и чанти в AliExpress на неустоими цени на този линк.
  • Обувки – Обувки на ниски цени от китайски и международни марки за мъже и жени. Намерете всичко, като щракнете тук .
  • Аксесоари – допълнете визията си за много малко пари с тези аксесоари с намаление: шалове, слънчеви очила, шапки...
  • Бижута и часовници – перфектен подарък за вас или вашето семейство. Намалете гривни, пръстени, бижута или часовници, като кликнете тук .

Някои представени марки и отстъпки

В AlixBlog ние сме фенове на марките и има много, които си заслужават в AliExpress заради отличното съотношение цена/качество на техните продукти. Ето нашите най-добри препоръки за този Черен петък с ексклузивни оферти:

  • Продукти на Xiaomi: Марката, която никога не ни подвежда, има няколко водещи устройства с отстъпка: най-новата гривна за активност Mi Band, най-новите си безжични слушалки мобилни телефони или най-продаваните четки за почистване на лице. Можете да намерите всичко с отстъпка тук .
  • Смартфони OnePlus: Марка, високо оценена от потребителите благодарение на своите висококачествени телефони, които можете да намерите в продажба на тази връзка.
  • FIMI Drones: Една от най-популярните марки дронове има страхотни оферти в официалния си магазин. Можете да получите достъп, като щракнете тук .
  • Прахосмукачки Dreame: Тази известна марка прахосмукачки от групата Xiaomi има невероятни отстъпки и пускане на ексклузивни продукти на този Черен петък, както можете да видите на този линк.
  • Проектори AUN: Ако търсите евтин и качествен проектор, препоръчваме ви да разгледате техните предложения, като кликнете тук .
  • Amazfit: Марката умни часовници Xiaomi пусна нови часовници и този Черен петък е последната възможност да ги закупите на страхотна цена в официалния им магазин, до който можете да получите достъп, като кликнете тук .
  • Deko Tools: За любителите на бриколаж тази марка има страхотни оферти за най-добрите си инструменти: бормашини, шлайфмашини, заваръчни машини, лазерни нивелири... Вижте всички тук .
  • Аксесоари за колоездене Rockbros: Ако обичате да карате колело, можете да се поглезите малко с тези предложения за Черен петък от популярната марка Rockbros.
  • Huion Graphics Digital Tablets: Това е една от най-популярните марки и имат официален магазин на AliExpress, където ще намерите страхотни специални оферти. Можете да получите достъп, като щракнете тук .
  • Лаптопи Machenike: Марка, специализирана във висококачествени лаптопи за игри, можете да намерите техните оферти на тази връзка.
  • Прахосмукачки роботи Roborock: На ръка с Xiaomi, тази марка предлага най-добрите прахосмукачки роботи. Тук ще намерите техните отстъпки за Черен петък.
  • Chuwi: Един от най-добрите магазини за евтини и качествени таблети, лаптопи и мини-компютри, както можете да видите на тази връзка.
  • Anker: Ако търсите качествени слушалки или високоговорители, тази марка има най-доброто съотношение цена/качество. Достъп до техните предложения за Черен петък, като щракнете тук .

Не пропускайте тези ексклузивни купони за отстъпка относно отстъпки на Черения петък

Най-хубавото в тези кампании за отстъпки са купоните, защото те ви позволяват да спестите пари дори от продукти, които не са включени в промоцията 💸. За тази промоция ще намерим три вида купони, които са кумулативни:

  • Купони на продавача: Предлагат се от всеки магазин и имат минимална сума.
  • Купони на AliExpress : Използват се за всички продукти (независимо дали са от кампанията Черен петък или не) и също имат минимална сума.
  • Избрани купони: Могат да се прилагат само в магазини, които ги приемат и с минимална сума.
  • Кодове за отстъпка: Прилагат се при плащане и са еквивалентни на купоните на AliExpress.

Най-добрият начин да получите всички тези отстъпки е да посетите AliExpress Coupon Center в рамките на кампанията Черен петък, а в Ръководството за промоции те обясняват и други трикове за получаване на купони. Друг начин да получите купони е да посетите магазините на любимите си търговци и марки. Но има и два начина, по които може да не знаете как да получите купони:

Както можете да видите, ние вече сме готови да направим последните коледни покупки този Черен петък, не искаме да пропуснем възможността да получите ексклузивни отстъпки. Но не забравяйте, че не всички продавачи са напълно честни, така че е по-добре винаги да проверявате добре резултата на купувача, в нашето Ръководство за намиране на надеждни продавачи обясняваме най-добрия начин да прегледате тази информация и ако искате да научите повече съвети и трикове за купувайте безопасно на този уебсайт, посетете нашите уроци .

Отидете на Черен петък на AliExpress .

КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: 🖤 ​​Черен петък на AliExpress: последен шанс за вашето коледно пазаруване 2021
🖤 ​​Черен петък на AliExpress: последен шанс за вашето коледно пазаруване 2021
https://alixblog.com/wp-content/uploads/2020/11/Black-Friday-AliExpress-Offers.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2021/11/bf-2021-aliexpress.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2021/11/bf-2021-aliexpress.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content