Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

събота, 21 януари 2017 г.

IPhone ръководство: Надеждни продавачи и магазини

Aliexpress предлага широка гама оригинални IPhone телефони и аксесоари на ниски цени. В много от случаите говорим за намаляване на над 200$ в сравнение с цените в официалните магазини на Apple разположени из целия свят.

Искаме да направим пълно ръководство как да купите най - добрите Iphone 5s, IPhone 5C, IPhone 4 и други модели. Първото което следва да знаете е, че има много продавачи които предлагат реплики на телефони., съответно трябва да знаете как да разграничите оригинала от копието. Ние сме избрали най-добрите продавачи според нас. Ние сме прегледали репутацията и отзивите от клиентите.
Iphone 5c                                                        AliExpress 4s                                Iphone 5shttps://goo.gl/jLniwb
Това са част от магазините които според нас продават качествени мобилни телефони Айфон/ Имат висока репутация и добри отзиви от клиентите.

Най-препоръчаните магазини за Iphone в Aliexpress.com

  • Goldway (Силно препоръчан) - По наше мнение това е най-добрият продавач. Има наистина много висока репутация, продуктите с отлично качеството а и обслужването е на ниво. Именно и поради тази причина сайта Aliexpress  е дал сертификат за надежден магазин
  • Aliexpress Movile- предлага широк избор на мобилни телефони. При този продавач освен Айфон откриваме и много други модели.
  • Sunshine Technology - Освен отличната репутация магазина има и модели телефони Iphones (Iphone 4S, Iphone 5 ° С, Iphone 5S) и мобилни аксесоари.
  • NONSTOP - Силно ви препоръчваме и този магазин, тук може да намерите и IPhone 6

Защо цените в Aliexpress са толкова евтини? 

За да напишем тази статия беше необходимо да направи по-задълбочен анализ. Едно от нещата което искахме да разберем е защо цените на тези телефони е толкова ниска? Телефоните на Apple които се продават в Aliexpress (в повечето случаи) са Refurbished - това ознчава, че телефоните са използвани но обновени. Когато чуете това за първи път може и да се стреснете малко, но това не трябва да ви стряска, дори е по - добре от колкото да закупите телефон втора употреба. Продавачите изкупуват тези телефони и ги обновяват - в повечето случаи това са телефони върнати от клиенти в рамките на законовия срок (както е и в Българи) или телефони които са били мостри или такива които са имали леки козметични дефекти. Продавачи оправят тези телефони и в повечето случаи те изглеждат като нови или имат съвсем леки следи от употреба.

Ако решите да закупите телефон от друг продавач гледайте наистина той да има добър рейтинг, за да не се окаже, че сте си купили много скъп клонинг (реплика) на телефон. Другите важни неща освен рейтинга, които следва да погледнете е колко хора са закупували продукти от магазина, потребителски мнения. Ако и след това имате съмнения то се свържете с продавача и направо го питайте това което ви интересува. Можете дори да поискате от продавача да ви изпрати снимки на телефона

Аксесоари за Apple от Aliexpress

Ако търсите протектори, зарядни, кабели или други аксесоари силно препоръчваме следния магазин RCD Technology. Те също имат много висока репутация и предлагат продукти с високо качество

Ако се интересувате от други марки мобилни телефони, моля пишете в коментарите за да можем да направим изследвания и за техните марки.
Няма коментари:

Публикуване на коментар