Полезни Връзки: Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен!

сряда, 29 март 2017 г.

Aliexpress празнува 7-ми рожден ден. Как да получите най-доброто от разпродажбите и какво да търсите.

Мащабните разпродажби, посветени за деня на раждането на AliExpress вече са започнали.  
Научете как може да намерите желаните отстъпки и да не попаднете на фалшиви стоки. Вземете максималното от намаленията които ви предлага сайта, спестете и спечелете допълнителни намаления. 


Някой си мислят, че Aliexpress дава фалшиви отстъпки, а други че са намерили най-добрата сделка. Но на кого да вярваме? И двете твърдения са верни! Много е важно да знаете от кой точно търговец да купите за да извлечете максимума от намаленията.

Ако се съди по броя на поръчките в дните на намаленията то можем да обсъдим че те са реални, това можем да разберем от статистиката на последното глобално намаление което се организира на 11 ноември 2016г. Ето и някои факти:
  • Обемът продажби по време на разпродажбата през 2016г. е в размер на 17,8 милиарда долара , почти 1,5 пъти повече от колкото през 2015г.
  • Разпродажбата привлече повече от 6 милиона души, които са направили над 35 милиона поръчки.
  • Наблюдава се, че най-голям проб купувачи има от страните: Русия, Сащ и Испания
Разпродажбата относно седем годишнината на Aliexpress е с обещания да бъдат не по-малко привлекателна от тази през октомври 2016г.


Как да избегнете фалшиви намаления

Много от продавачите в Aliexpress преди началото на промоцията надуват цените на стоките, а след това предлагат "най-добрата оферта", като по този начин не продават на реално намалена стойност в %

Ето и някои съвети за това как да не попаднете в този капан:

1. Добавете артикула към "Любими" и следете за промяната на цената им. Ако цената на стоките се е увеличила драстично преди разпродажбата, това означава, че се опитват да ви подведът!

2. Сравнете цените на стоките от различните доставчици и продавачи. 

3. Потърсете продутите в категория "Бърза сделка". Новата версия на Бърза сделка може да се достъпи както от компютър, така и от смартфон, продуктите са избрани според вашите предпочитания, като тяхната цената е най-ниската през последния месец. Селекцията от продукти се актуализира на всеки шест часа, така че ако не сте намерили нещо интересно сега, не забравяйте да проверите отново малко по-късно. А ако търсите нещо конкретно може да използвате и филтрите.


4. Повечето фалшиви намаления най-често са в категория дамски облекла, детски стоки и компютри и мрежи. При поръчка на продукти от тези категории бъдете изключително внимателни.
Въпреки това се предлагат много други начини да се спестят средства в разпродажбите.


Запис за продажба

За рожденият си ден AliExpress подготвя състезания и игри в които може да се натрупват монети и купони за отстъпки. Продажбата започна на 28 март и ще продължи до 31 март, така, че все още може да се запишете за бонусите и да получите отстъпка.


Монети AliExpress

Жълти монети - мобилни AliExpress бонуси, с които може да получите някои допълнителни отстъпки.


Как се печелят монети

  • Всеки ден от приложението, Просто отидете в раздел Mobile Bonus и кликнете на монети. Колкото повече последователни дни правите това, толкова повече монети ще получите.

    Поканете приятели да се присъединят в AliExpress. Можете да споделите връзка към купон и всеки регистрирал се в сайта от вашия линк ще ви донесе 100 монети. Колко повече хора поканите и се регистрират, толкова повече монети ще спечелите.
  • Играйте страхотени тоалети. Вие плащате по монета за участие, разклащате телефона и приложението взима екипировка за животните, ако картинките съвпадната печелите монети.
Монеты AliExpressПотрясные наряды


Как да използвате монетите

Борса - Всеки ден актуализирана селекция от продукти, които могат да бъдат закупени с монети и заплащане на само 0,01$ Също така срещу част от монетите може да получите по-атрактивни цени за дадени продукти.
Как использовать монеты AliExpress Скидки на AliExpress за монеты
Монетите могат да бъдат използвани за покупка на намаления и купони от дадени търговци

Мобильные бонусы Обмен монет на купон

Намаления AliExpress 

По повод разпродажбите се раздават купони за различни магазини на различни стойности от 1 до 8 долара

Как да спечелим купони

Освен с монети, купони могат да бъдат и спечелени чрез играта Хвани купони
Лови купоны 
Тази игра е активна само в определени часове. Същност на играта - трябва да кликнете върху човечето което държи червения купон. Ако спечелите ще може да вземете талон за 5$ при поръчка на стойност над 25$

Въпреки всичко натрупването на монети и купони отнема време. За да спечелите достатъчен брой отстъпки най-вероятно ще трябва да прекарате цял ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар