$type=ticker

Коя е най-добрата охранителна камера Xiaomi?

  Коя е най-добрата охранителна камера Xiaomi? 1 Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro Set 2.5K разделителна способност, инфрачервени свето...

 


Коя е най-добрата охранителна камера Xiaomi?

1

Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro Set

2.5K разделителна способност, инфрачервени светодиоди + високомощни светодиоди с бяла светлина, 113,3° хоризонтално и 58,7° вертикално, 10000mAh батерия със слънчево зареждане, разпознаване от хора, откриване на животни, откриване на превозни средства, откриване на пакети, редактируеми зони за откриване, съхранение в SD и облак, съвместим с Google Assistant и Alexa, безжична връзка с базовата станция.

9.6
2

Външна камера Xiaomi AW300

2K разделителна способност, инфрачервени светодиоди + светодиоди с бяла светлина с висока мощност (позволява улавяне на пълен цвят в нощен режим), Зона за фокусиране, позволява уведомления за зони, звукова и визуална аларма при откриване на движение във фокусната зона, двупосочна комуникация, едновременен дисплей с множество прозорец с до 4 камери, взаимодействие с други устройства, съвместим с Google Home и Alexa, IP66, облачно съхранение / MicroSD 256GB.

9.5
3

Xiaomi Smart Camera C500 Pro

3K разделителна способност (2960 x 1666), 940nm невидими инфрачервени светлини, богати AI функции, двумоторно увеличение с панорама и наклон (360º хоризонтално, 114º вертикално), високоговорител с висока мощност, широкоъгълно наблюдение, гласови повиквания Силно и ясно двупосочно, многократно криптиране, физически протектор за лещи, локално откриване на домашни любимци, настройка на основна зона за наблюдение, откриване на силен шум, откриване на бебешки плач, проследяване на човешки движения, съвместим с Google Home и Alexa, съхранение в облака / MicroSD 256GB.

9.5
4

Външна камера Xiaomi CW400

Разделителна способност 2.5K, инфрачервени светодиоди + светодиоди с бяла светлина с висока мощност (позволява заснемане на пълен цвят в нощен режим). Gimbal дизайн с 360º хоризонтален и 160º вертикален изглед. Двойна антена с високо усилване. Звукова и визуална аларма при засичане на движение в района, двупосочна комуникация, IP66, облачно съхранение / MicroSD 256GB.

9.4
5

Xiaomi Smart Camera C400

2.5K разделителна способност, 6P обектив, 940nm невидими инфрачервени светлини, 360º хоризонтално и 106º вертикално завъртане, двупосочна комуникация, AI модул за откриване на хора, интеграция с други устройства, съвместим с Google Home и Alexa, съхранение в облак / MicroSD 256GB.

9.4
6

Xiaomi Smart Camera C300

2K резолюция, 6P обектив, сензор u2028 с висока чувствителност, цветно видео в тъмна среда, разпознаване на хора, 360º хоризонтално и 108º вертикално завъртане, двупосочна комуникация, облачно съхранение, MicroSD 256GB и NAS.

9.3
7

Xiaomi Smart Camera C200

1080P резолюция, 940nm невидими инфрачервени светлини, 360º хоризонтално и 106º вертикално завъртане, двупосочна комуникация, човешко откриване, интеграция с други устройства, съвместим с Google Home и Alexa, съхранение в облак / MicroSD 256GB.

9.0
8

Mi Безжична външна охранителна камера 1080P

1080P разделителна способност, IP65, 130º хоризонтално завъртане, PIR човешко откриване, 5700 mAh батерия, 90 дни автономност при средна употреба, която може да достигне до 5 месеца, конструкция за монтиране против кражба, вграден жироскоп, съвместим с Google Home и Alexa . Един приемник поддържа до 4 външни камери. Облачно съхранение, MicroSD, USB.

8.9
9

Външна камера Xiaomi AW200

1080P разделителна способност, 940nm невидими инфрачервени светлини, двупосочна комуникация, разпознаване на хора, персонализирани предварителни записи при засичане на движение, IP65, съвместим с Google Home и Alexa, съхранение в облак / MicroSD 256GB.

8.8
10

Mi Camera 2K магнитна стойка

2K резолюция, 940nm инфрачервени светодиоди, двупосочна комуникация, съвместим с Google Home и Alexa, човешко разпознаване, облачно съхранение, MicroSD.

8.7
единадесет

Mi 360º Домашна охранителна камера 2K Pro

2K резолюция, 6P обектив, 940nm инфрачервен, сензор с висока чувствителност, двупосочна комуникация, 360º хоризонтално и 118º вертикално завъртане, включва физическо покритие, което гарантира поверителност, облачно съхранение, 32GB MicroSD и NAS. Съвместим с Mi Smart Clock.

8.5
12

Моята 360º домашна охранителна камера 2K

2K резолюция, 6P обектив, 940nm инфрачервени светодиоди, сензор с висока чувствителност, разпознаване на хора, 360º хоризонтално и 108º вертикално завъртане, двупосочна комуникация, съвместим с Google Home и Alexa, съхранение в облак, MicroSD и NAS.

8.3
13

Моята 360º камера (1080P)

1080P резолюция, 360º хоризонтално и 108º вертикално завъртане, 940nm инфрачервени светодиоди, съвместими с Google Home и Alexa, разпознаване на хора, двупосочна комуникация, облачно съхранение, 32GB MicroSD и NAS.

8.0

Xiaomi има за цел да се утвърди като надеждна марка за потребителите.

Както посочва главният изпълнителен директор на Xiaomi Лей Джун, „системите за домашна сигурност, които са изградени на платформа като Mi Home, са уникални с множеството си технически предимства и превъзходен дизайн.“ През последното десетилетие Xiaomi поддържа постоянното си лидерство в индустрията на потребителската електроника, представяйки иновативни продукти, за да отговори на нуждите на своите клиенти и да постави началото на нова ера на интелигентна свързаност.

Днес гамата от продукти в областта на домашната сигурност е наистина широка, с множество модели и марки, които се конкурират на пазара. Това разнообразие може да усложни задачата за избор на правилния модел за потребителите.

Необходима ли ми е охранителна камера?

Този въпрос може да е в съзнанието на много хора днес. Тъй като честотата, с която виждаме домове и съседи, които са избрали професионални системи за наблюдение, се увеличава, за нас е естествено да помислим дали също се нуждаем от защитни мерки за нашия дом, собственост или дори на нашия бизнес. Не може да се отрече, че професионалните или платените системи предлагат услуги, които една обикновена домашна камера не може да предостави, като например възможността за сигнализиране на властите, за да споменем едно от най-очевидните предимства. Въпреки това, може би не всички случаи изискват тази инвестиция, или поради икономически причини, или защото считаме, че не отговаря на нашите нужди.

За много хора идеята за закупуване на охранителна камера се простира отвъд конвенционалната сигурност. Те обмислят възможността да го използват за наблюдение на техните домашни любимци, когато са сами вкъщи, за наблюдение на конкретни събития у дома или дори като система за наблюдение на бебета. Приложенията на тези устройства са многобройни, а възможностите, които предлагат наистина са безкрайни.

Какво предлага Xiaomi в своите камери за сигурност?

Xiaomi се отличава с широка гама от модели, което гарантира, че нейните продукти се адаптират към нуждите на практически всеки потребител.

Предлагането му включва камери както за вътрешна, така и за външна употреба, налични с кабелна или безжична версия. В допълнение, тези камери осигуряват гъвкавост за контролиране на тяхното хоризонтално и вертикално движение чрез приложението или могат да останат във фиксирана позиция.

Това, което всички камери на Xiaomi споделят, е техният дискретен и елегантен дизайн, използването на качествени, устойчиви и издръжливи материали и включването на нови и иновативни технологии. Освен това те предлагат високо ниво на сигурност и разнообразие от методи за запис.

Някои от тези камери включват технология за разпознаване на хора чрез AI (изкуствен интелект), която позволява предупрежденията и известията да бъдат оптимизирани чрез разграничаване на движение, причинено от човешко присъствие или други причини.

Друга забележителна функция е възможността за определяне на специфични зони за наблюдение. Това означава, че в широкото зрително поле на камерата може да бъде избрана изключителна зона. Ако бъде открита някаква аномалия в тази област, камерата може, в допълнение към изпращането на предупреждение, незабавно да излъчи звукова и визуална аларма от самата камера.

Някои камери дори предоставят опция за промяна на гласа. Всички камери разполагат с микрофон и високоговорител, позволяващи двупосочна комуникация. Следователно тази гореспомената функция ни позволява да коригираме тембъра или тона на гласа си към по-плашещ или възпиращ, в зависимост от ситуацията.

Текущите камери включват нощно виждане благодарение на инфрачервени светодиоди. Xiaomi се откроява с използването на 940 nm инфрачервени светодиоди, функция, която осигурява значително предимство: те са невидими. Това позволява на камерата да остане незабелязана в среда с ниска осветеност или през нощта, без да разкрива присъствието си.

Важно е да се отбележи, че всички охранителни камери на Xiaomi в световен мащаб са съвместими с Google Home и Alexa. Това е от значение, тъй като китайските модели не предлагат тази функционалност, освен че създават трудности при свързването им с приложението. Както споменахме в други статии, приложението Mi Home трябва да бъде свързано с китайския сървър, което може да причини усложнения при опит за свързване на множество продукти за създаване на сцени.

Най-емблематичните модели

Има множество модели камери за сигурност на Xiaomi, но по-долу подчертаваме двата най-популярни:

Моята домашна охранителна камера 360º

Една от най-популярните опции е камерата за сигурност Xiaomi Mi Home 360°. Тази камера осигурява пълен 360-градусов панорамен изглед, като по този начин елиминира всякакви слепи точки във вашия дом. В допълнение, той има Full HD резолюция и нощно виждане, което гарантира ясни изображения както през деня, така и през нощта. Неговият компактен и елегантен дизайн го прави идеален избор за всеки стил на декорация.

Смарт камера C400

Ако търсите интелигентна охранителна камера, моделът Xiaomi Smart Camera C400 е отличен избор. С разделителна способност 2.5K, той предлага още по-отчетливи и детайлни изображения. Освен това разполага с базирано на AI откриване на движение, което ви позволява да получавате известия на телефона си, когато бъде открито подозрително движение във вашия дом. Той също така включва система за автоматично проследяване, което означава, че камерата автоматично ще следва всеки, който се движи в нейното зрително поле.

Къде да ги купя?

AliExpress

Тази огромна платформа за онлайн продажби предлага богат избор от модели камери за наблюдение Xiaomi , както глобални версии, така и вероятно модели, предназначени за китайския пазар. Важно е да запомните какво споменахме в статията за моделите, които не се предлагат на световния пазар. Въпреки че тези модели могат да се използват, те може да нямат всички функции и използването им може да бъде сложно, ако езикът не се владее.






КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Коя е най-добрата охранителна камера Xiaomi?
Коя е най-добрата охранителна камера Xiaomi?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi47WGO-y5EA4d5fkophArthmtgImv6UwobloZmuzsKZ61IPoWflkimIbR7-JUxFRLNRm6hVU0iRb5MUvo7DPb07GUarAzCz3SyZPgNqGSoOvjbZwS5ynVveOed_IKmhQ8U9TW0L2UQiEOkV84UJGLa7hK1AG9bWHYVkRq-49M3gQtRNc8UTlDhDc5x4FY/s320/maxresdefault%5B1%5D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi47WGO-y5EA4d5fkophArthmtgImv6UwobloZmuzsKZ61IPoWflkimIbR7-JUxFRLNRm6hVU0iRb5MUvo7DPb07GUarAzCz3SyZPgNqGSoOvjbZwS5ynVveOed_IKmhQ8U9TW0L2UQiEOkV84UJGLa7hK1AG9bWHYVkRq-49M3gQtRNc8UTlDhDc5x4FY/s72-c/maxresdefault%5B1%5D.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2024/02/xiaomi_7.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2024/02/xiaomi_7.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content