$type=ticker

AliExpress Partners: Какво е това? Какви предимства има?

 AliExpress се опитва да изгради лоялност на клиентите си от известно време с точкова система, базирана на нивото на покупките. Сега този из...

 AliExpress се опитва да изгради лоялност на клиентите си от известно време с точкова система, базирана на нивото на покупките. Сега този известен уебсайт се опитва да я модернизира, за да стане по-разбираем, в момента според нивото на покупките ни ще бъдем членове на Silver, Gold, Platinum или Diamond група.По-долу ще обясним какви предимства има за членовете  на AliExpress и как да получите повече точки.


Нива на членство: прди и сега

Както вече казахме, това не е ново, купувачите на AliExpress отдавна натрупват точки за чрез своите покупки, които им дават различни нива. Преди резултатът се разграничи на 5 нива според натрупаните точки.

Точките на AliExpress не са валута. Не ги бъркайте с монетите на AliExpress, тъй като те са различни.

Точките са начин да постигнете ново ниво на клиентите (има 5 от тях). Всяко ниво изисква определен брой точки. Първото ниво се назначава автоматично на всички новаци. Това означава, че всеки регистриран потребител на AliExpress автоматично става член на клуба.

Партньорската система вече работи с 4 точки и е много по-лесна. Диапазонът преминава от Silver Members (между 1 и 100 точки) до Diamond Members (с повече от 1500 точки). Това го прави много по-интуитивен и нямате нужда от толкова точки, за да достигнете най-високото ниво на членство.


Как да получите AliExpress точки, за да увеличите нивото на вашето членство
Нивото на точките се базира на точките, които сме натрупали през последните 12 месеца и в края на месеца се актуализира, така че ако не сме били активни през последния месец, вероятно резултатът ни ще спадне. Получаването на точки е много лесно и има 3 начина за да ги получите.
Точки за покупка
Ще получите точки за вашите покупки (не се начисляват токи ако върнете артикул или ако сделката се счита за подвеждаща refund и др.). Точките ще ги получите, когато потвърдите получаването на вашата поръчка. Ще получите 5 точки за всяка поръчка, равна или по-голяма на сумата от 2 долара (максимум за 4 поръчки на ден) и дори ще получите допълнителни точки за закупуване на артикули от различни категории в един и същи ден.

Точки за активни потребители
Ако бъдем активни в AliExpress има награда, така че точковата система ще ни възнаграждава с 1 точка за всяка оценка, която правим от получените продукти и 1 точка за посещение на уебсайта всеки ден (с максимум 10 точки на месец). Също така, ако публикуваме в клуб AliExpress ще получаваме 2 точки (максимум 10 на месец).

Бонус точки
Те могат да бъдат получени в специални събития и промоции, така че все по-често ще виждате промоции, свързани с тази точкова система, на 11.11, Коледа или всякакъв вид разпродажби.


Награди на партньорската програма на AliExpress
Наличието на добро ниво на членство не само ще бъде предимство при следващите разпродажби но ще имамете и предимства през останалата част от годината, като наградите към момента са следните:
Основни предимства

  • Членове на сребро и злато: подарък за рожден ден, подаръци за годишнина, купони съответващи на нивото на членството ви.
  • Членове на платина и диамант: подарък за рожден ден, подаръци за годишнина, купони съответващи на нивото на членството ви и бързо възстановяване на средства.
Както можете да видите, те са сходни. Ще прегледаме всяко от тези предимства, така че да знаете какво да очаквате от тях.



Подаръци за рожден ден
За вашия рожден ден AliExpress ще ви изпрати персонализирано поздравително съобщение и ще ви предложи специални отстъпки за артикули от най-добрите марки на уебсайта им. За целта трябва да актуализирате датата си на раждане в профила на AliExpress поне 2 дни преди рождения ви ден.

Купони при преминаване на ниво
Всеки път, когато преминавате на друго ниво, ще получавате купони между 8 и 14 на следващия месец, това са купони, валидни 7 дни, така че не забравяйте да ги похарчите!

Цени валидни за членове на нивото
Ще можете да имате ексклузивни цени на избрани артикули по време на разпродажби или промоции, като 11.11, те  ще ви предложат повече отстъпки с покачване на нивото ви. Дори в секцията за партньори на AliExpress, където можете да видите нивото си, можете да намерите отстъпки само за членове на вашето ниво.

Бързо възстановяване на средства
Това предимство е достъпно само за членове на Platinum и Diamond, които могат да поискат по-бързи възстановявания при покупки с определена стойност. Членовете на Platinum могат да поискат тази бърза възвръщаемост при покупки до $ 25, а диамантените членове при покупки до $ 100.

Как мога да разбера моето ниво на членство в AliExpress?
За да разберете дали сте член на сребро, злато, платина или диамант, просто отидете на „My AliExpress“ и влезте в секцията „Member center“, където можете да видите всички предимства и предимства на програмата AliExpress точки. Ако имате достъп от мобилното си приложение AliExpress, просто отидете на „Моят акаунт“ и потърсете първия ред, където пише „Member center“.




Как да изразходвате точки на AliExpress
Точките са предназначени да увеличат и поддържат нивото на клиента. Не ги бърквайте за мобилни бонуси (монети), които можете да похарчите за продуктите или купоните на AliExpress . Точките се присъждат и приспадат автоматично. Те се броят в края на всеки календарен месец и новото ниво започва да работи на 8-ия ден на всеки месец.

Нашето мнение за партньорския клуб AliExpress
Досега партньорската програма AliExpress нямаше много предимства, но изглежда, че след промените които може и да представи добри предимства за купувачите. С течение на времето със сигурност ще намерим повече промоции и отстъпки за членовете на AliExpress.

Още съвети и трикове за пазаруване в AliExpress: Искате ли да получите повече купони?
В нашия раздел от уроци със съвете "Как да" и "Помощ и съвети" ще намерите още съвети и трикове, за да пазарувате надеждно и безопасно в AliExpress, добро първоначално четиво ако все още не сте пазарували от този уебсайт е нашето окончателно ръководство за AliExpress , където обясняваме всичко, което трябва да знаете преди да щракнете върху бутона за покупка.

Ами ти? Смяташ ли, че тази система за точки на AliExpress е полезна? Ще се радваме да чуем вашето мнение, не се колебайте да ни оставите коментар по-долу.

КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: AliExpress Partners: Какво е това? Какви предимства има?
AliExpress Partners: Какво е това? Какви предимства има?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEXQ4I6-eOIPWSBWYqYL_mKcjWJTTTnSwytuwFc_M2Ea7FCnvxpbjBMWROnCETe-BQmjAbzxL0IBdk7EZzOqV1EpuZa0L5qVS-rl6F171TuZ2A6kYYJGnn2bW77dx_fQbYn2-9RXdsGg/s640/al-old-members.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEXQ4I6-eOIPWSBWYqYL_mKcjWJTTTnSwytuwFc_M2Ea7FCnvxpbjBMWROnCETe-BQmjAbzxL0IBdk7EZzOqV1EpuZa0L5qVS-rl6F171TuZ2A6kYYJGnn2bW77dx_fQbYn2-9RXdsGg/s72-c/al-old-members.png
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2020/03/aliexpress-partners.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2020/03/aliexpress-partners.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content