$type=ticker

Преглед на гривните Pandora в Aliexpress

  Със сигурност сте виждали някой с една от онези гривни на Пандора, пълни с прелести, и сте си мислили: „Харесват ми, но са скъпи ...“ Не с...

 Със сигурност сте виждали някой с една от онези гривни на Пандора, пълни с прелести, и сте си мислили: „Харесват ми, но са скъпи ...“

Не се притеснявайте, защото ние ви предлагаме решението: в AliExpress има някои продавачи, които имат гривни и талисмани в стил Pandora, много евтини и с високо качество.

В днешната статия ще изберем най -добрите за вас.

В днешната статия ще изберем най -добрите за вас.

Как да намерите: можете да намерите най-добрите прелестите тук и най-добрите гривните тук .

Оригинални ли са или копия?

В AliExpress можете да намерите оригинални гривни Pandora, както и безкрайно много легални копия, които са чудесна алтернатива, ако търсите нещо по-евтино, но все пак добре направено.

Запомнете: говорим за клонинги и копия, а не за реплики или фалшификати, защото, макар да са сходни, те не копират лога или патентовани отличителни знаци. Следователно те са напълно законни.

Нека първо поговорим за копията.

Мнения за копията на Pandora в AliExpress

Въпреки че в AliExpress можете да намерите безкраен брой клонинги на Pandora, много е важно при покупката да изберете добро качество (минимално качество AAA).

Струва си да инвестирате няколко допълнителни долара, ако са изработени от истинско сребро и да издържат вечно, отколкото да харчите малко по -малко пари за бижу, което ще се развали след две седмици.

Затова ще ви покажем в тази статия най -добрите марки в AliExpress (всички със своя сребърен печат 925).

Не се съмнявайте, че с тези марки ще получите правилната покупка: ще бъдете изумени от качеството и голямата прилика с оригиналните Pandora (но за много по -малко пари).

Най -добрите марки клонинги на Pandora в AliExpress

1. Бамоер

Официален магазин: Отидете в магазина


Повече от 10 години, Bamoer е бижутериен магазин в AliExpress с отлични постижения.

Тук ще намерите много бижута и гривни Pandora, но не пропускайте възможността да разгледате всичко останало.

Този магазин има няколко вида гривни, които можете да видите, като щракнете тук , но ако търсите класическия модел, можете да видите тази опция в сребро 925, като щракнете тук (това е 65% по -евтино от оригинала. Има много продажби и добри отзиви).

Колекцията от прелести, вдъхновена от филма на Дисни Красавицата и звяра  , също привлече вниманието ни.

Когато купувате някакъв продукт, погледнете вида на материала в описанието, защото те също имат някои материали, които са по -евтини.

2. ЕЛЕШЕ

Официален магазин: Отидете в магазина



Друг от любимите ни магазини с много последователи и с ефектно качество (всичките им бижута са от истинско сребро).

Можете да видите гривните Pandora от сребро 925 директно тук , а тук може да разгледате всичко, което предлагат.

Ако търсите нещо оригинално, ще харесате прелестите, които можете да персонализирате със снимка (намерете ги директно тук ).

В допълнение към всичко това, няма как да пропуснете пръстените, вдъхновени от Пандора на ELESHE.

3. WOSTU

Официален магазин: Отидете в магазина



Не можехме да не оставим WOSTU сред нашите топ магазини.

Те съществуват от дълго време, доказателство са хилядите им продажби. Пазаруването в този магазин е синоним на добър продукт.

Имат няколко модели на гривни тук (класически, и с твърда кожа) от 925 сребро.

Що се отнася до Пандора разгледайте всички видове тук


4. БИЗЕР

Официален магазин: Отидете в магазина



В BISAER можете да намерите много модели гривни, като щракнете тук : с класическата закопчалка на Pandora и по -оригинални и по -малко забележими опции за гривна (със закопчаване  сърце , с топче , твърди гривни , с твърда мрежеста верига , кожа ...).

Също така е добра идея да вземете два вида гривни, за да не се отегчите да носите винаги една и съща (кожените изглеждат страхотно през лятото и дори са добър вариант за мъжете).

В BISAER можете да намерите много бижута с голям много продажби.

Може да разгледате и тези интересни  продукти, които  придава много готин щрих, които предпазват да ги загубите ако гривната е отворена. Можете да ги видите от тук .  


5. JIAYIQI

Официален магазин: Отидете в магазина




Въпреки че JIAYIQI няма гривни Pandora или голямо разнообразие от бижута, имат много добри цени и материалът, който използват, е сребро 925.


6. JIUHAO

Официален магазин: Отидете в магазина



В JIUHAO имате всички гривни в стил Пандора, които можете да си представите и можете да ги видите, като щракнете тук .

В този магазин имате много разнообразие от забавни прелести, от които да избирате, но ако предпочитате да не се морите твърде много в търсене, те продават и гривни, вече сглобени с различни мъниста. Можете да ги видите тук .

Ако не сте сигурни дали крайният резултат ще ви хареса, купувайки всичко поотделно, тези вече комбинирани гривни са много интересни.


7. MYBEBOA

Официален магазин: Отидете в магазина


Както вече ви казахме и по -горе, струва си да похарчите малко повече и да си купите гривна от истинско сребро.

Но ако предпочитате да спестите пари, защото бързо ви омръзват бижутата и обичате да ги сменяте често, в MYBEBOA имате гривни със сребърно покритие на много добра цена. Те имат много продажби и добри отзиви. Можете да ги проверите тук .

Те също така предлагат и бижута от сребро.


8. АТЕНИ

Официален магазин: Отидете в магазина



Техните 925 бижута и сребърни гривни са с много добро качество, в допълнение към няколкото колекции от  автентичен стъкло Мурано вижте тук и други колекции за всички периоди на годината (Коледа, Св. Валентин, Ден на майката ...).


9. Qikoala

Официален магазин: Отидете в магазина


Тук можете да видите всички гривни, предлагани от Qikoala (внимавайте с описанията на продукта, защото те продават сребро, а също и със сребърно покритие).

Бижута, вдъхновени от филма Up на Disney, е един от последните хитови модели на Pandora,  можете да го видите директно тук .

10. CodeMonkey

Официален магазин: Отидете в магазина



CodeMonkey имат копия на актуални модели на много атрактивни цени.


Официален дистрибутор на Pandora в AliExpress

В някои страни като Испания можете да намерите оторизирани продавачи на Pandora. Цените обикновено са подобни на тези в оригиналните магазини, но с купони на AliExpress можете да получите гривните доста по - евтино.

Оригиналната Pandora по -евтина ли е на AliExpress?

Цените, които можете да намерите в официалния магазин на дистрибутори на Pandora и официалния уебсайт, са почти еднакви, но в AliExpress почти винаги можете да намерите купони и кодове за отстъпки, които ще направят покупката ви много по -добра.

Ако искате да разберете как работят кодовете за отстъпка и купоните и как можете да ги получите, разгледайте тази публикация.

Често задавани въпроси

Има ли OEM артикули на Pandora в AliExpress?

OEM означава оригинален производител и се отнася до марки, които произвеждат артикулите си във фабрики, които не притежават.

Някои продавачи на гривни и талисмани Pandora използват думата OEM в описанието си, за да ви накарат да повярвате, че продават оригинални артикули, произведени в този тип фабрики.

Ако купувате някои от тези артикули, бъдете наясно, че той няма да е оригинален и това, което ще получите, най -вероятно е фалшив продукт.

Pandora не произвежда в Китай, нито го прави във фабрики за OEM производители. Техните производители се намират единствено в Тайланд.

Как да избера размера на гривната си Pandora?

Определянето на вашия размер е много лесно: вземете ролетка и измерете китката си (без лентата да е твърде стегната). След това добавете още два сантиметра, така че когато поставите бижуто да не е прекалено стегнато.

Ако сте между два размера, изберете в зависимост от това дали обичате да носите гривните повече или по -малко свободни.

Как да се уверя, че купувам сребро 925?

Много продавачи включват ключови думи като „сребро“, „925“, „стерлинги“ в описанията на своите артикули от типа Pandora, за да ви объркат и да повярвате, че това, което продават, е истинско сребро.

Ето защо винаги трябва да се уверявате какъв  е материала, като погледнете подробностите за артикула. Тук продавачът ясно посочва използвания материал.

Ако имате проблеми с пристигналия материал и в детайлите на продажбата пише, че той не е сребърен (въпреки че в описанието на поръчката виждате някои от ключовите думи, които ви казахме по -горе), AliExpress може да не приемете спора.

ВИЖТЕ ДНЕШНИТЕ ОФЕРТИ














КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Преглед на гривните Pandora в Aliexpress
Преглед на гривните Pandora в Aliexpress
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyCqHWoqhnakgLNGRrrS8QiGOCm84Zxw2CkchzymDp79FXsv8zoM_ZfkTXOBYFOZQ52bv33Fqhlvb1uR4hykWDhgZ16vlCUtcz_VZOaKeXNmbD1F_k8q-f3_lIjgNjJsy6ZRiu-O_NK6E/w640-h640/1-1%255B1%255D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyCqHWoqhnakgLNGRrrS8QiGOCm84Zxw2CkchzymDp79FXsv8zoM_ZfkTXOBYFOZQ52bv33Fqhlvb1uR4hykWDhgZ16vlCUtcz_VZOaKeXNmbD1F_k8q-f3_lIjgNjJsy6ZRiu-O_NK6E/s72-w640-c-h640/1-1%255B1%255D.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2021/08/pandora-aliexpress.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2021/08/pandora-aliexpress.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content