$type=ticker

Анализираме Air2 TWS: Това е новата безжична слушалка на Xiaomi

Слушалките Air2 TWS са вече в продажба и изглежда ще бъдат лидери на пазара, произведени разбира се от Xiaomi, модела е ъпгрейд на познатите...

Слушалките Air2 TWS са вече в продажба и изглежда ще бъдат лидери на пазара, произведени разбира се от Xiaomi, модела е ъпгрейд на познатите ни Xiaomi Mi Airdots Pro с които известната марка Xiaomi се изправи срещу Apple. Новите слушалки предлагат подобрена технология. Ще обясним неговите характеристики, ще направим сравнение с други модели и ще обясним от къде да ги закупите на най-ниска цена

Характеристики и производителност на Xiaomi Airdots 2 TWS

Основната цел на новия модел слушалки е да подобрят качеството на звука в сравнение с предишния модел. Дизайнът им е подобен на слушалките Airpods на Apple - заоблени слушалки с издължение, бели както първата версия.

Този дезайн е възможен благодарение на премахването на бутона, който е заменен от сензорен панел, интегриран в слушалката, с който можем да приемаме или отхвърляме входящи повиквания, заглушаваме разговор и много други... Бутона се конфигурира от мобилното приложение.



Подобреното качество на звука се дължи на няколко фактора. По-големи драйвери
14,2мм в сравнение с обичайните 7 или 9 мм, осигуряващи по-богат и по-мощен бас, по естествен и ярък звук. Звукът е по-чист, деликатен и с повече детайли.

Тези слушалки имат и новия  LHDC (Low Latency High Definition Codec) кодек,  който използва по-ефективни алгоритми  с малка летателност и може да осигури отлично качество на звука с битова скорост от 900 kbps, може да възпроизвжда и 24бита с 96 kHz Идеални са за да се насладите на любимата си музика.


Слушалките са съвместими с XiaoAi, гласовия асистент на Xiaomi, въпреки че засега е наличен само в Китай, но ние пък можем да използваме гласови асистенти, които са съвместими с нашия телефон , Siri или Google Assistant. Благодарение на двата си микрофона (по един във всяка слушалка) с активно шумопотискане, можем да ги използваме за разговори, без да се притесняваме за заобикалящата ни среда и шума около нас.

Благодарение на своите инфрачервени сензори, слушалките ще спрат да изпълняват музика, когато бъдат извадени от ухото. Това е функция, която вече присъства в първата версия на тези слушалки, но все още е много практичен детайл.


Слушалките се сдвояват с нашия смартфон чрез Bluetooth 5.0, за да осигурят по-стабилна връзка и по-ниска консумация. След първото свързване и след изваждане от кутията сдвояването ще се извършва автоматично. Слушалките могат да се използват отделно и самостоятелно, като дори можете да ги разменяте или да споделяте музиката си с някой който е до вас.

Кутията която служи и като зарядно, осигурява до 14 часа възпроизвеждане на музика. Всяко пълно зареждане предоставя 4 часа непрекъсната употреба, зареждането трае около 1 час за пълно зареждане на слушалките. Всяка слушалка тежи около 4,5 грама и има IPX4 защита, общото тегло на слушалките с кутията е около 50 грама, така че те са наистина леки.




За да контролираме и конфигурираме слушалките, ще трябва да инсталираме приложението XiaoAi за Android и iOS, важно е да го използваме, тъй като освен да персонализираме слушалките, ще можем да следим и сваляме актуализациите на фърмуера.


Xiaomi Mi Air 2 срещу други безжични слушалки Xiaomi


По отношение на характеристиките, новите Mi Air 2печелят в сравнение със старите модели с: по-добър звук с по-големи драйвери и съвместимост с LHDC, по-стабилна Bluetooth 5.0 връзка и възможност за гласов контрол. Ако обаче търсите нещо по-евтино, предишните модели също са добър избор.

В сравнение с други марки безжични слушалки, Xiaomi Air 2 са тези, които се борят най-добре с AirPods на Apple благодарение на доброто съотношение цена / качество, но в AliExpress открихме много евтини безжични слушалки опоненти на Apple Airpods, идеални за бюджетно решение може да ги разгледате като клинкнете тук.


Как да намерим най-евтините Xiaomi Air 2 в AliExpress или други китайски сайтове?



Най-добрият вариант за закупуване на новите слушалки Xiaomi е да го направите чрез AliExpress, където можем да намерим оторизирани продавачи, които продават тези слушалки на много добра цена: цената им е между 40 и 60 евро според офертите и избора на аксесоари, т.н. Можете да ги намерите лесно, като щракнете  тук .

Също така препоръчваме да ги закупите заедно със силиконов калъф, които се предлагат от много продавачи.  Ако искате да разгледате калъфите, можете да ги намерите като клинкнете тук.

Към момента на публикуването на статията Слушалките се продават и в GearBest

Xiaomi Air 2 Coupon Code Gearbest:  

GBMITWAIR2   - Линк 59$
GBMITWAIR3   - Линк  54$  Линк    Линк



Още съвети и трикове за вашите покупки през AliExpress



Освен че анализираме най-добрите продукти и марки, които се продават в AliExpress, искаме също така да ви помогнем да пазарувате по-безопасно. Затова имаме раздел с уроци, в който ще намерите най-добрите съвети и трикове, които ще ви помогнат да пазарувате без притеснения.

Показваме ви кои са най-добрите начини на плащане, какви методи за доставка се използват от продавачите, как да получите купони за отстъпки ... Ако не знаете как да започнете, препоръчваме нашето окончателно ръководство за AliExpress , в което обясняваме всичко, което трябва да знаете, преди да купите за първи път

А вие? Какво мислите за новия Xiaomi Air 2? Ще се радваме да чуем вашето мнение, не се колебайте и ни оставете коментар по-долу с вашето мнение.

Отидете в AliExpress


КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
BLOGGER: 1

Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Анализираме Air2 TWS: Това е новата безжична слушалка на Xiaomi
Анализираме Air2 TWS: Това е новата безжична слушалка на Xiaomi
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikPP4AJ2TZe89voXJXAoD1-Xf7ox3Z0sx1MZCFOuhwj6F8DjN0AZK-3zYM6bfZhhMEl3eQosJi5pvpx9Nn3MyZMt57QBYViOB7Ulvz-n-6dlleLiWcpDmOZNsq_0Cix0tH4JYC-9dEcg/s640/xiaomi-air-2-inalambricos-baratos-en-aliexpress-768x446%255B1%255D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikPP4AJ2TZe89voXJXAoD1-Xf7ox3Z0sx1MZCFOuhwj6F8DjN0AZK-3zYM6bfZhhMEl3eQosJi5pvpx9Nn3MyZMt57QBYViOB7Ulvz-n-6dlleLiWcpDmOZNsq_0Cix0tH4JYC-9dEcg/s72-c/xiaomi-air-2-inalambricos-baratos-en-aliexpress-768x446%255B1%255D.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/12/air2-tws-xiaomi.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2019/12/air2-tws-xiaomi.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content