$type=ticker

Лего Замръзналото кралство Frozen от AliExpress

С премиерата на втория филм "Замръзналото кралство" Елза, Анна и Кристоф отново са на мода и то повече от всякога. Това се превр...

С премиерата на втория филм "Замръзналото кралство" Елза, Анна и Кристоф отново са на мода и то повече от всякога. Това се превръща в хитов филм за всички деца и техните играчки опустошават продажбите всяка година, затова Lego реши да пусне нова колекция от строителни комплекти, вдъхновени от най-популярните сцени на Frozen.


Тези конструктори обаче не са никак евтини, особено ако вземем предвид, че имат ниска и средна сложност, тъй като са предназначени за деца от 3 години. Ето защо по-долу ще обясним как да ги намерим по-евтини в AliExpress , където китайски марки като Lepin или Decool вече пуснаха комплектите Frozen с почти същото качество, но много по-евтини цени от оригиналните.


Креативната кутия за бижута на Елза

Започваме с тази креативена кутия за бижута, строителна игра тип лего, вдъхновена от Frozen II, която освен че предлага забавление е и много практична. Вдъхновена е от замъка на Елза и е украсена със снежинки и други красиви декоративни елементи, мини герои  Елза, Анна, Олаф и Нок плюс два пръстена.

Веднъж сглобена, тя може да се използва като бижутерийна кутия, тъй като има чекмедже което се затваря и огледало. Това е комплект от повече от 300 броя, така че се препоръчва за деца над 6 години. Той е перфектен подарък за феновете на сагата.

Леден вълшебен дворец - Кралството на Елза от замръзналото краство - лего игра

Това е едно от най-търсените лего играчки от сагата замръзналото кралство, тъй като пресъздава ледения дворец на Елза, с два етажа и всякакви детайли: стаята на Елза с полупрозрачен балкон, плъзгащ се мост, въртеливо стълбище, кухня с мебели, парк за игри ...

Легото включва голямо разнообразие от детайли във вътрешността на двореца, а също така идва с мини героите на Елза, Анна, Олаф, Меренгуе и Невадитос, както и две шейни. Легото има 711 части и затова се препоръчва за деца над 6 години. Можете да го намерите тук .

Само за справка ще споменем комплект с 60 части в известна верига в България струва около 110лв.

Село замък Арендел

 Едно от най-новите издания за конструктор, вдъхновено от Frozen II, е замъкът Village of Arendelle. Този комплект е пълен с подробности, така че децата да могат да играят с часове, пресъздавайки сцените на филма. Отпред показва фасадата на къщата на Ана и Елза, но зад нея ще открием 3 етажа, които пресъздават тронната зала, спалнята и таванското помещение.

Всеки етаж включва мебели за пресъздаване на пространството, а също така е придружен от сергии на пазара и гребна лодка. Тя включва героите на Анна, Елза и Кристоф, както и различни фигури на животни и много аксесоари. Конструктура има 521 части и се препоръчва за деца над 5 години.



Призрачна дървена къща

Чаровната къща на магическото дърво се появява във филма, но сега е много забавен комплект от строителни блокове. На приземния етаж намираме спалня, а в горната част трапезарията с беседка и цип, за да слизаме бързо.

За да пресъздаде по-добре средата на омагьосаната гора, в допълнение към магическия портал има зона за риболов, къмпинг зона и бърлогата на зайчетата. Тя включва минифигурите на Матиас, Ана, Олаф и две зайчета. Комплектът има 378 части и се препоръчва за деца над 6 години. Можете да го намерите, като кликнете тук .

 Тържество в замъка Арендел

С този конструктор ще помогнете на Елза, Анна и Олаф да подготвят входа на замъка за партито на Анна и да доставят подаръците й за рождения ден. Отпред ще открием фасадата на замъка, украсена за партито, но зад него пресъздава 3 пространства на замъка: в долната част дневната с камина, а в горната част спалнята на Анна и ледената стая на Елза с пързалка.

Комплектът включва всички видове мебели и детайли за партито, в допълнение към минифигурките на Елза, Анна, Олаф и 3 малки снежни човеци. Ще имаме и маса с тортата. Този комплект има 477 лего части и се препоръчва за деца от 6 години.




Зимна площадка Анна и Елза

Накрая ви показваме идеалния конструктор за игра от начинаещи, тъй като тя има само 94 части, така че е подходяща за деца над 4 години. Това е зимната площадка на Frozen, която включва леден дворец с пързалка, въртящ се фонтан, катапулт и различни детайли и мебели.

Въпреки че е лесен за изграждане, не му липсва детайлност, конструктурът тип лего включва и минифигурите на Анна, Елза и полярната мечка. Също така има много подробни части като ски, бисквитки, чаши ... Можете да го намерите, като кликнете тук .


Още трикове за пазаруване на китайски Лего конструктори и други съвети за пазаруване в AliExpress

Както виждате много е лесно да намерите тези известни строителни игри Frozen. Тези конструктори имат добро качество и голяма прилика с оригинала, но на цена една трета от оригинала му.

Ако искате да научите повече трикове и съвети за безопасно купуване, не забравяйте, че в нашия блог имаме раздел с уроци, където обясняваме от това как да платите до това как да получите купони и отстъпки. Ако тепърва започвате да пазарувате, препоръчваме ви да започнете с нашето окончателно ръководство за AliExpress , което съдържа всичко, което трябва да знаете, преди да купите за първи път.

А вие? Купихте ли  вече някой от тези  конструктори на замръзналото кралство? Ще се радваме да чуем вашето мнение, не се колебайте и ни оставете коментар

КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Лего Замръзналото кралство Frozen от AliExpress
Лего Замръзналото кралство Frozen от AliExpress
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQPgXtezcFQ-hJ1XPS4Plauv9axUCZL6ms4zKMNsjCnDN3vQoCKGIs5onzykfGgp_6ECzEyth6gWOzYw17WRMjf_zUk0EfxeZ1T7MEZpmgYav4Aw4et7RDfxQ-n1EWDaYTqf3Ri7a5Dw/s320/frozen-lego-aliexpress.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQPgXtezcFQ-hJ1XPS4Plauv9axUCZL6ms4zKMNsjCnDN3vQoCKGIs5onzykfGgp_6ECzEyth6gWOzYw17WRMjf_zUk0EfxeZ1T7MEZpmgYav4Aw4et7RDfxQ-n1EWDaYTqf3Ri7a5Dw/s72-c/frozen-lego-aliexpress.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2020/01/lego-frozen-aliexpress.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2020/01/lego-frozen-aliexpress.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content