$type=ticker

Това са всички подбрандове на Xiaomi, които трябва да знаете

   През последните години Xiaomi разнообрази своята оферта с широка гама от продукти, която надхвърля своите мобилни телефони. От кънки до ч...

  През последните години Xiaomi разнообрази своята оферта с широка гама от продукти, която надхвърля своите мобилни телефони. От кънки до чайници, Xiaomi разшири своя каталог благодарение на своите под-марки.

Тези вторични марки, свързани с компанията, осигуряват гарантирано качество на своите продукти. След това ще проучим най-известните под-марки и тези, които са поели независим полет от вселената на Xiaomi. 

Екосистемата на Xiaomi и нейните подбрандове



Концепцията за „екосистемата на Xiaomi“ е повтаряща се тема от дълго време. Преди няколко години компанията обяви амбициозната си цел да създаде широка гама от свързани устройства, използващи технологията IoT (Internet of Things) за подобряване на функционалността им, носещи отличителния знак Xiaomi. Целта беше да се постигне напълно взаимосвързан дом, като по този начин се вдъхнови създаването на разнообразие от продукти.

Тези продукти в много случаи не са изключително от Xiaomi, а по-скоро принадлежат на под-марки, в които компанията притежава или има значителен дял. Също така често се срещат продукти както в основната марка Xiaomi, така и в нейните подбрандове.

Произходът на тези подбрандове обикновено е свързан с платформата за групово финансиране Youpin. Тази платформа предлага възможност за закупуване на продукти от Xiaomi и трети страни, в които компанията действа като инвеститор. Xiaomi може дори да сключи споразумения с тези нововъзникващи компании за производството на някои от техните устройства.

Също така е вярно, че в много случаи определени марки са свързани с Xiaomi само заради факта, че се появяват в платформата Youpin, и нищо не може да бъде по-далеч от истината. Тази платформа за групово финансиране също така служи като старт за компании, така че не е необичайно да се намерят марки, които или остават незабелязани, или други, които успяват да постигнат значителна степен на разпознаване сред потребителите.

Ето защо решихме да се опитаме да изясним веднъж завинаги въпроса за подбрандовете Xiaomi, както и марките, които са имали или в момента имат някакъв вид търговски отношения, без да забравяме други марки с относително значение, въпреки че имат няма връзка с Xiaomi, освен да присъства в платформата Youpin.

Тези, които са, са подбрандове на Xiaomi

Това са най-важните подбрандове на компанията, акумулиращи най-високи продажби сред нейните продукти.

1. Poco

Ако търсите телефон с отлично съотношение качество-цена, моделите Poco са добър вариант. Насочени към млада аудитория, търсеща качествена технология на достъпни цени, тези телефони са на пазара от 2018 г. Въпреки че три години по-късно те обявиха своята независимост като марка, за да се разграничат от Redmi, те продължават да споделят операционна система и се продават на същата платформа.

2.Redmi

Първоначално Redmi беше категория за смартфони от по-нисък среден клас на Xiaomi. С течение на времето се превърна в независима марка, разширявайки продуктовата си линия до смарт гривни и слушалки.

Техните телефони имат прост дизайн и използват евтини материали, за да поддържат ниски разходи, но не пестят от качествени компоненти, като камери с висока разделителна способност, AMOLED екрани, бързо зареждане и четци за пръстови отпечатъци. Техните слушалки са много популярни благодарение на отличното качество на звука на конкурентна цена.

3. Mijia

Mijia е марката на Xiaomi, специализирана в домашни продукти, но има това име само за Китай. На световния пазар той винаги се продава под Xiaomi или Mi.

Предлага голямо разнообразие от устройства, като ръчни прахосмукачки, електрически машинки за подстригване, преси и сешоари.

Техните прахосмукачки роботи са особено популярни, признати за тяхното качество на много достъпна цена. Тези устройства са оборудвани с лазерна навигационна система, мощна функция за засмукване и почистване, всичко това на цена, значително по-ниска от другите водещи марки на пазара. Техните безжични ръчни прахосмукачки също са много търсени.

4. KingMi

Под това име бяха пуснати първите разклонители на Xiaomi, поне извън Китай. Тези продукти винаги са включвали логото на Xiaomi или Mijia, така че можем да заключим, че KingMi не е и не е марка, а по-скоро име за този тип продукт. В момента Xiaomi има повече от дузина разклонители и щепсели в своя каталог за китайския пазар.

Сътрудничещи марки на Xiaomi

В този раздел ще говорим за марките, които са имали истинска връзка с Xiaomi. Някои са еволюирали към независимост и не остават в екосистемата на компанията.

1. Zepp Health (Huami)

По-рано известен като Huami, Zepp Health поддържа близки отношения с Xiaomi. Въпреки това, сега е независим субект, специализиран в проектирането и създаването на смарт часовници, въпреки че произвежда някои модели както за Xiaomi, така и за Amazfit поради опита си в сектора.

В допълнение, сегашното му приложение за смарт гривни, Zepp Life, замени предишния Xiaomi Mi Fit, което показва отделянето му от Xiaomi.

2. Amazfit

Смарт часовниците Amazfit са признати за това, че предлагат достъпни алтернативи на модели от марки като Apple или Samsung на по-достъпна цена. Въпреки че някога са били под шапката на Xiaomi, сега те са независима марка със собствени канали за разпространение, въпреки че споделят един и същ производител, Huami (сега Zepp Health).

3. Roborock

Roborock произвежда прахосмукачки роботи и ръчни прахосмукачки. Компанията е основана през 2014 г. с голяма инвестиция от Xiaomi, но днес е независима марка, призната за отличното съотношение качество-цена на своите продукти.

През последните години Roborock се превърна в една от водещите марки за вакуумни роботи в света. Устройствата на компанията са сериозна алтернатива на iRobots на Roomba, които традиционно доминират на пазара.

4. Black Shark

Black Shark е марка телефони за игри, основана през 2017 г. Връзката между Xiaomi и Black Shark първоначално беше много близка. Китайската компания предостави на Black Shark финансови и технологични ресурси за разработката на своите продукти. Черната акула обаче решава да стане независима години по-късно.

Независимостта на Black Shark беше стратегическо решение на компанията. Компанията искаше да има повече контрол върху собственото си бъдеще и да не зависи от Xiaomi.

5. Haylou

Haylou е марка за слушалки и смарт часовници, основана през 2015 г. Компанията получи голямо финансиране от Xiaomi, което й позволи да стане един от първите членове на екосистемата на китайската компания.

Haylou се позиционира като важен доставчик за Xiaomi, произвеждайки някои от най-популярните продукти на компанията, като Redmi Airdots. Haylou обаче днес оперира със собствени канали за дистрибуция и независими приложения, което показва, че не е директна под-марка на Xiaomi.

6. 1More

Тази компания, носител на награди за качеството и стойността на своите слушалки, спечели световно признание. Основана през 2014 г., тя получи първоначална финансова подкрепа от Xiaomi. Въпреки че 1More произвежда модели за Xiaomi, в момента е установила ясна и отделна марка.

7. Roidmi

Roidmi е китайска технологична компания, основана през 2015 г. с инвестиция от Xiaomi. Първоначално произвежда някои продукти за Xiaomi, като Mi Robot Vacuum, но днес се трансформира в независима марка със собствено мобилно приложение, автономни канали за дистрибуция и група инвеститори.

8. Yeelight

Yeelight е независима марка, специализирана в интелигентно осветление, но има тясна връзка с Xiaomi. Компанията е основана през 2012 г. от група инженери, работещи за Xiaomi, които инвестираха в Yeelight в ранните си дни. И двете марки си сътрудничиха при разработването на някои продукти.

Въпреки че Yeelight е независима марка, тя все още използва платформата Mi Home на Xiaomi, за да контролира своите продукти. Това означава, че продуктите Yeelight са съвместими с други интелигентни устройства на Xiaomi, като смартфони, таблети и интелигентни високоговорители.

9. Kaco y KacoGreen

Както марката Kaco, специализирана в офис консумативи, така и KacoGreen, фокусирана върху създаването на фини канцеларски материали, не са част от подбрандовете на Xiaomi. И двете марки са собственост на китайската компания Kaco Global и нямат официална връзка с Xiaomi.

Въпреки че някои продукти Kaco и KacoGreen се продават в магазините на Xiaomi, това не означава, че и двете марки са собственост на Xiaomi. Решението на Xiaomi да продава Kaco и KacoGreen продукти в своите магазини се основава на признатото качество и съответствие със стратегията за предлагане на висококачествени продукти на достъпни цени.

10. YI Technology (Xiaoyi)

Компанията YI Technology, известна още като Xiaoyi, е специализирана в областта на домашната сигурност, предлагайки вътрешни и външни охранителни камери, екшън камери, интелигентни звънци и други устройства за наблюдение. Основана е през 2013 г. и първоначално е подкрепена от Xiaomi. През 2016 г. обаче YI се отдели от Xiaomi и в момента има собствено приложение и дори собствен облак.

11. Oclean

Специализирана в интелигентни електрически четки за зъби, Oclean е основана през 2017 г. от група инженери, работещи за Xiaomi, и двете компании си сътрудничат при разработването на някои продукти.

Oclean стана независима от Xiaomi през 2020 г. Компанията продължава да използва технологията на Xiaomi в своите продукти, но вече е независима компания, която се занимава със собственото си развитие, маркетинг и продажби.

12. 70mai

Марката 70mai се появи през 2016 г. със специализиран фокус върху създаването на устройства за автомобилна сигурност и контрол, като видеорегистратори за различни типове потребители, от по-основни модели за начинаещи до 4k камери с най-актуалните функции. Продуктите му покриват аспекти, вариращи от поддръжка на гуми до подобряване на изживяването при шофиране.

Въпреки че през 2018 г. установи тясно стратегическо сътрудничество с Xiaomi, като неин оторизиран технологичен партньор, 70mai е независима марка.

13. Viomi

Viomi е независима компания, която предлага широка гама от продукти за дома, включително прахосмукачки роботи, пречистватели на въздух, интелигентни кафемашини и други интелигентни устройства. Компанията си сътрудничи в разработването на някои продукти с Xiaomi, но не е подбранд на тази компания.

14. Aqara

Тази марка, създадена дори преди Xiaomi, по-специално през 2009 г., е посветена на предлагането на широка гама от интелигентни домашни устройства. От детектори за дим до стенни превключватели, сензори за присъствие и охранителни камери, той предлага цялостно решение за сигурността и контрола на вашия дом.

Aqara не е свързана с Xiaomi, въпреки че двете компании си сътрудничат по някои проекти.

15. Dreame

Dreame е независима компания, която има собствен официален уебсайт и канал за директни продажби. Основана през 2015 г., тя е една от най-популярните марки прахосмукачки роботи в света. Компанията предлага широка гама от продукти, включително прахосмукачки роботи с лазерна навигация, прахосмукачки роботи с интелигентно картографиране и прахосмукачки роботи с Wi-Fi свързаност.

16. iHealth

Това е независима марка, специализирана в продукти за здраве и уелнес, включително монитори за сърдечен ритъм и кръвно налягане, цифрови термометри, фитнес тракери и други смарт устройства. Предлага широка гама от продукти, които помагат на хората да останат здрави и във форма.

17. Soocas

Soocas, независима компания от Xiaomi, е специализирана в продукти за красота и лична хигиена, включително електрически четки за зъби със звукова технология, електрически самобръсначки със сменяеми глави, орални иригатори и други устройства с интелигентни функции. Продуктите й се отличават с високо качество и достъпна цена.

18. SmartMi

SmartMi се фокусира върху специализирани продукти за подобряване на въздушния комфорт в домовете ни. Отличава се с ангажимента си да създава уреди, които гарантират комфортна среда, като дава приоритет на качеството на справедлива цена. Най-популярните му устройства са пречиствателят на въздуха и стоящият вентилатор, но има и конвекторни нагреватели и овлажнители. Търговските отношения с Xiaomi започнаха с производството на първите модели за пречистване на въздуха, постигайки такъв успех, че днес тя е независима марка със собствен уебсайт и канали за продажба.

19. Segway-Ninebot

Ninebot, част от екосистемата Xiaomi, придоби известната компания Segway преди време. Сега те работят заедно, специализирайки се в превозни средства за устойчива лична мобилност, като скутери, моноциклети и дъски за електронен баланс.

20. ZMI

ZMI е едно от последните придобивания на Xiaomi, открояващо се като производител на зарядни устройства, безжични слушалки и захранващи банки. Признат с опита си в разработването на качествени захранващи банки, той предлага широка гама от опции за ефективно и бързо зареждане на устройства.

21. RunMi

Марка, която се появи през 2015 г. в сътрудничество с Xiaomi за продукти, вариращи от куфари до спортни обувки. Отопляемото яке на Xiaomi стана много популярно и тази под-марка е отговорна за неговото производство. Марката успя да се консолидира по такъв начин, че продължи своя курс самостоятелно, като вече е разпозната под името NinetyGo.

22. Yunmai

Собствена марка от 2014 г. Сътрудничи на Xiaomi в производството на първите везни или масажни пистолети. През 2020 г. става част от екологичната верига Xiaomi със собствена марка.

23. Doctor B

Doctor B или Doctor Bei е специализирана в производството на продукти за грижа за зъбите и орална хигиена. Техният каталог варира от иригатори и електрически четки за зъби до конци за зъби, предоставящи основни инструменти за поддържане на оптимално орално здраве.

24. Miaomiaoce

Miaomiaoce придоби релевантност благодарение на качеството и функционалността на своите домашни продукти, като дава приоритет на прецизността и комфорта в своите решения за измерване и наблюдение. Специализира се в термометри и влагомери за дома, като подчертава своя детски термометър с непрекъснато наблюдение и предупреждения.

25. YUELI

Компанията е основана през 1996 г. Предлага уреди за грижа за косата, като безжични преси, парни преси и масажни четки. Това е сътрудничеща марка в продукти като сушилни Xiaomi.

26. Airpop

Специализирана в областта на филтриращи маски за лице. Сътрудничество в производството и дизайна на маските, пуснати от Xiaomi през 2017 г., Mijia AirWear 2.5PM. AirPop има голямо международно признание в областта на индивидуалната защита на маските. В момента има присъствие в страни като Канада, Обединеното кралство и Съединените щати.

27. QiCYCLE

Тази компания започна сътрудничеството си с Xiaomi през 2014 г. с първия сгъваем електрически велосипед на марката. През 2019 г. Xiaomi и QiCYCLE пускат на пазара добре познатия преносим въздушен компресор. Специалитетът на тази под-марка са сгъваемите електрически велосипеди. Те станаха много популярни благодарение на добрата си стойност за парите.

28. TS (Turok Steinhardt)

Xiaomi включва в своя каталог и слънчеви очила, произведени и проектирани от тази марка.

29. Weima (Wima)

Интелигентните брави са във възход и тази марка е отговорна за производството както на интелигентни цилиндри, така и на цялостни брави.

30. XUNKids

Специализирана в детските технологии, тази марка си сътрудничи с Xiaomi в производството на известния умен часовник за деца с GPS система за местоположение.

Други марки, които всъщност не са свързани с Xiaomi

Сега нека да разгледаме марките, които нямат реална връзка с Xiaomi, освен че са продали някои от продуктите си чрез Youpin.

1. Deerma

Ръчните прахосмукачки са най-популярните продукти на Deerma, но предлага и много интересни малки уреди за дома, като прахосмукачки за матраци, сушилни за обувки и дори преносими чайници.

2.InFace

Уредите за красота набраха популярност през последните години и тази марка предлага широка гама на атрактивни цени. В каталога му ще намерите четки за лице, лазерни епилатори, препарати за премахване на черни точки и почистващи пори.

3.QCY

Ако търсите качествени безжични слушалки, вижте тази марка. Целта му е да осигури най-доброто качество на звука на достъпни цени и го постига с AirPods и модели за глава.

4. 700Kids

Тази под-марка е специализирана за деца. Благодарение на техния адаптивен дизайн, тези велосипеди могат да се настройват към различни етапи на растеж, преминавайки от триколка към конвенционален велосипед.

5. 21KE

Тази марка е фокусирана върху мобилни телефони, предназначени специално за възрастни хора, предлагащи основни функции за обаждане и получаване на съобщения.

6. QIN

Друга марка, специализирана в производството на мобилни телефони за възрастни, със система Android и по-внимателен дизайн.

7. Move It

Специализиран в спортни продукти като сензорни дъмбели, интелигентни въжета за скачане и друго тренировъчно оборудване.

8. SWDK

Посветен на продуктите за почистване на дома, той предлага роботи за почистване на подове, прахосмукачки за матраци, мопове и др.

9. MiniJ

Тази марка предлага уреди, вариращи от перални, сушилни и хладилници до съдомиялни машини.

10. TINYMU

Тук можете да намерите умни продукти, които превръщат вашата тоалетна в японска с подгряване и функция за водна струя.

11. VH

Специализирана в офис настолни вентилатори. През последните години добави мини овлажнители към своя каталог.

12. XPprint

Посветен на преносими принтери, които ви позволяват да отпечатвате любимите си снимки навсякъде.

13. Leravan

Тази марка се отличава с предлагането на висококачествени аксесоари за масаж. Той е признат на пазара за превъзходството и ефективността на своите продукти, насочени към благополучие и релаксация, превръщайки изживяването от масаж в нещо достъпно и удобно за потребителите.

14. SMATE

Тази марка произвежда малки уреди за красота като самобръсначки, сешоари, гребени...

15. Senthmetic

Специализира се в интелигентни продукти за грижа за краката като омекотяващи стелки.

16. Yuwell

Тази марка е специализирана в здравни продукти, като кислородни генератори, монитори за налягане, пулсоксиметри или глюкомери.....

17. WeLoop

Производител на смарт часовници в стила на Amazfit.

18. COOWOO

Произвежда автомобилни аксесоари като зарядни устройства, Bluetooth слушалки и поставки за мобилни телефони.

19. MADV

Най-популярният му продукт е 360 градусова ​​камерата, но също така произвежда спортни камери и видеодомофони.

20. XGimi

Известен със своя интелигентен преносим проектор, той предлага страхотно качество на изображението, печелейки място на челни пазара.

21. WHALEY

Тази марка предлага висококачествени интелигентни проектори, някои от които са спечелили международни награди за дизайн за тяхната минималистична естетика.

22. Appotronics

Друга компания, посветена на производството на проектори, въпреки че в този случай нейната специалност са професионални проектори за компании.

23. Qimian

Произвежда обувки, колани, ръкавици и други аксесоари от естествена кожа.

24. Popuband

В тази марка ще намерите музикални инструменти, като смарт китара с Bluetooth.

25. Fiu

Тази марка е специализирана в създаването на иновативни чаши, които сливат електронни елементи с уникални функции. Неговият най-забележителен продукт е неразливаща се термо чаша, която съчетава комфорта на употреба с напреднала технология.

26. Kiss Kiss Fish

Марка, която предлага умни термоси с OLED екран.

27. HuoHou

Направете практични кухненски прибори. Техният каталог включва всичко - от електрически мелнички до многофункционални и разнообразни джаджи.

28. Purely

Маските против замърсяване в Азия са много търсени и тази марка предлага някои много интересни модели, които включват вентилатор за по-добро изживяване.

29. WURO

Тази марка е посветена на производството на кърпички, тоалетна хартия и други почистващи продукти.

30. U-REVO

Известен със своята компактна и висококачествена бягаща пътека, той предлага и разнообразие от спортни продукти.

31. Deerting

Специализира се в бебешки продукти, като висококачествени кърпички и пелени.

32. XiaoYang

Специализирана е в производството на висококачествени детски раници и ергономични кошове за новородено на достъпна цена.

33. Kola Mama

Тази марка предлага стерилизатори и нагреватели за шишета, силиконови бебешки четки за зъби, силиконови лъжици и други продукти, предназначени за бебета.

34. Snuggle World

Изработва висококачествени бебешки дрехи. Сред най-популярните й продукти е бебешкият спален чувал с контрол на температурата.

35. Amazpet

Предлага GPS нашийници за домашни любимци и други умни продукти за тях.

36. Zen’s Bamboo

Марка, посветена на домашни продукти, изработени от бамбук, като организиране на кутии и рафтове.

37. Yi Wu Yi Shi

Производител на кухненски прибори, включително дъски за рязане, клечки, керамични и неръждаеми тенджери.

38. Bedding +

Специализирана в спалното бельо, тази марка, известна със своите пликове, завивки, предлага висококачествени продукти за релакс.

39. ZSH

Тази марка е специализирана в производството на облекла от 100% памук, като например силно абсорбиращи кърпи. Първоначално продуктите му се продават директно в магазините на Xiaomi, но винаги със собствено лого и без никаква друга връзка.

40. Momoda

В Азия масажните столове са много популярни. Тази марка е специализирана в производството си, като предлага модели с управление чрез мобилно приложение.

41. HALOS

Отличава се с производството на висококачествени преносими твърди дискове с детайли към дизайна.

42. BLASOUL

Призната със своите наградени мишки за игри за техния дизайн, тази марка произвежда и други продукти за игри и гейминг.

43. XiaoJi (GameSir)

Известна още като GameSir, тази марка произвежда аксесоари за игри като контролери, съвместими с мобилни телефони и конзоли, високоговорители, мишки, клавиатури...

44. Huahuacaocao

Тази малка марка е посветена на производството на интелигентни устройства за ефективен контрол на влажността и състоянието на вашите растения.

45. XiaoXian

Специализирана в почистващи продукти като детергенти и ензимни почистващи препарати, тази марка се отличава с предлагането на ефективни и качествени решения.

46. ​​​​Zhiwei Xuan

Специалитетът на тази марка е приготвянето на сладкиши от сушени плодове с висококачествени съставки.

КОМЕНТАРИ

| Ако коментирате като гост, коментара Ви следва да се одобри от модератор.
Име

Аксесоари,23,Български Пощи,9,Вlасk Frіdаy,11,Дамски дрехи,6,Детски дрехи,4,Детски стоки,3,Деца,10,Дрехи,9,Европейски склад,5,За него,22,За нея,32,Интересно,4,Как да,20,Маркови стоки,8,Митнически съвети,4,Мъжки дрехи,6,Най-продавани,10,Новини,35,Облекло,22,Помощ и Съвети,44,Прахосмукачка робот,3,Продукти,86,Промоции,22,Размери,1,Ревюта,13,Смартфони,5,Техника,32,Часовници,7,Adidas,7,Aliexpress,96,Calvin Klein,1,GearBest,2,Promo Codes,2,Temu,2,Top 10,10,Xiaomi,15,Zara,1,
ltr
item
Aliexpress Bulgaria: Това са всички подбрандове на Xiaomi, които трябва да знаете
Това са всички подбрандове на Xiaomi, които трябва да знаете
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdzm1eAcnqA7nvubNrhLupj8a0TUOXGaOJc47gxPAPc5g93e0TGqY1CK7LOPQRRBeW-1tCAlA16c4qtv9dEG_Km-lHBPIaSSB3am7TRS4yX_AC4Q54s65pgltJYpDJrDNzpqqqTa-ktltaCjlNuqZ9DgKRUCyPj9UVxFU28x_hh7PCHgcUHmloMx8yevM/w320-h180/wide_pic%5B1%5D.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdzm1eAcnqA7nvubNrhLupj8a0TUOXGaOJc47gxPAPc5g93e0TGqY1CK7LOPQRRBeW-1tCAlA16c4qtv9dEG_Km-lHBPIaSSB3am7TRS4yX_AC4Q54s65pgltJYpDJrDNzpqqqTa-ktltaCjlNuqZ9DgKRUCyPj9UVxFU28x_hh7PCHgcUHmloMx8yevM/s72-w320-c-h180/wide_pic%5B1%5D.jpg
Aliexpress Bulgaria
https://aliexpressbg.blogspot.com/2024/02/xiaomi_6.html
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/
https://aliexpressbg.blogspot.com/2024/02/xiaomi_6.html
true
1276996011591382704
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ВИЖ ВСИЧКИ Прочети още Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE ТЪРСЕНЕ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow
ТОВА ПРЕМИУМ СЪДЪРЖАНИЕ Е ЗАКЛЮЧЕНО | THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED
Стъпка 1: Споделете в социалните мрежи | STEP 1: Share to a social network СТЪПКА 2: Кликнете върху връзката във вашата социална мрежа | STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content